Erciyes, Yeni Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Erciyes, Yeni Sezona Hazırlanıyor

Erciyes, Yeni Sezona Hazırlanıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik, Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki, yeni sezona hazırlık çalışmalarını inceledi.

29.07.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik, Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki, yeni sezona hazırlık çalışmalarını inceledi. Eksikliklerin giderileceğini söyleyen Çelik, Erciyes'in ağaçlandırılmasına ilişkin de önemli çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

2015 yılı yaz döneminde yapılan ve yapılmakta olan işlerle ilgili Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile bir toplantı yapan Başkan Çelik, kış sezonuna yönelik ihtiyaçlara ilişkin bilgi aldı. Çelik, bürokratlarıyla yaptığı toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi ve özel sektör tarafından Erciyes'te yapılmakta olan yatırımları gezerek incelemelerde bulundu. Konaklama tesisleri ve sosyal tesis inşaatlarının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, mekanik tesisler ve pistlerle ilgili de bilgi aldı.

Erciyes'te yeni sezon öncesi yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldik ve bir toplantı yaptık. İşlerimiz planladığımız şekilde gidiyor. Mekanik tesislerde eksik kalan işler, yeni açılan otellerin talepleri, Karayolları'nın yaptığı yeni yollar, depo alanları, yeni otopark alanları gibi işleri yerinde inceledik. Erciyes'te ayrıca halkımızın da beklentisi olan yeşil doku için çalışmalarımız var. 2 bin 200 rakımda yetişecek çim veya ağaçlarla ilgili araştırma yapıyoruz. Bu konuda uzmanlardan ve üniversitelerden destek alıyoruz. Bu anlamda pistlerin çimlendirilmesi için çalışma yapacağız. En azından bir pistte deneme çalışması gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra bu bölge dikilmesi için birkaç örnek ağaç tavsiye edildi. En azından bir bölgede testini yapmayı planlıyoruz" dedi.

Çelik, "Bu yıl yine bir veya iki uluslararası kayak organizasyonunu Erciyes'te gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes, Yeni Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement