Erciyesspor Kupa Maçlarını Önemli Bir Fırsat Olarak Görüyor - Son Dakika
Yerel

Erciyesspor Kupa Maçlarını Önemli Bir Fırsat Olarak Görüyor

Erciyesspor Kupa Maçlarını Önemli Bir Fırsat Olarak Görüyor

Dün çekilen Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları Üçüncü Lig 3. Grup takımlarından Gölcükspor ile eşleşen?Kayseri Erciyesspor, bu maçı deplasmanda kazanarak turu geçmek istiyor.

11.09.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün çekilen Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları Üçüncü Lig 3. Grup takımlarından Gölcükspor ile eşleşen' Kayseri Erciyesspor, bu maçı deplasmanda kazanarak turu geçmek istiyor. Teknik Direktör Aladadin Demirözü, "Rakibin ismi yada mücadele ettiği lig önemli değil. Biz kazanmak için çıkacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları TFF'nin Beykoz- Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda çekilirken Gölcükspor ile eşleşen Kayseri Erciyesspor'da tur hesapları yapılıyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Aladdin Demirözü, "Açıkçası bu maçları bir şans olarak görüyoruz.?Lig'de forma şansı bulamayan oyuncularımızı bu maçlarda oynatarak son durumlarını görme imkanı bulacağız" dedi. Demirözü, rakibin isminin önemli olmadığına da vurgu yaparak, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Kupada kimin çıktığı çok önemli değil. Bir üst lig veya bir alt ligden olması da önemli değil. Biz bu maçları şans olarak görüyoruz. Sonuçta geniş bir kadromuz var ve ligde oynatamadığımız isimler var. Bu isimleri bu maçlarda sahaya süreceğiz. Öncelikli hedefimiz elbetti kupa değil ama, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Biz her maçı ciddiye alıyoruz.?Kupada sürpriz yaşamak istemiyoruz. Sonuçta bu kulüp geçen sezon sürpriz yaşadı. Her maç bizim için önemli ve deplasmanda da olsa kazanarak turu geçmek istiyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyesspor Kupa Maçlarını Önemli Bir Fırsat Olarak Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement