Erciyesspor'la Kayserispor Karşı Karşıya - Son Dakika
Güncel

Erciyesspor'la Kayserispor Karşı Karşıya

Erciyesspor\'la Kayserispor Karşı Karşıya

Suat Altın İnşaat teknik direktörü Bülent Korkmaz, pazar günü özel maçta Kayserispor ile karşı karşıya geleceklerini açıkladı Mavi siyahlı ekibin lige maç maç baktığını, uzun süreli planma yerine, rakibe göre haftalık planlama ve hazırlık yaptıklarını, şimdi de gündemlerinde Eskişehirspor maçının olduğunu belirten Bülent Korkmaz, şunları söyledi: "Lig uzun bir maraton. Geride kalan 9 haftada iç sahada ve deplasmanda da iyi mücadele ortaya koyduk. İyi mücadele ediyoruz ama,bunu puan olarak alamadık.

14.11.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat teknik direktörü Bülent Korkmaz, pazar günü özel maçta Kayserispor ile karşı karşıya geleceklerini açıkladı

Mavi siyahlı ekibin lige maç maç baktığını, uzun süreli planma yerine, rakibe göre haftalık planlama ve hazırlık yaptıklarını, şimdi de gündemlerinde Eskişehirspor maçının olduğunu belirten Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

"Lig uzun bir maraton. Geride kalan 9 haftada iç sahada ve deplasmanda da iyi mücadele ortaya koyduk. İyi mücadele ediyoruz ama,bunu puan olarak alamadık. Futbol şansı yanımızda değildi. Son üç haftada son dakikalarda bulduğumuz gollerle maç kazandık ve berabere kaldık. Bu tesadüf değil futbolcularımın kazanma isteği, kazanma arzusu. Dolayısıyla son dakikada geldi diye tesadüf değil."

Ligde 9 haftadır hep kazanmaya oynadıklarını, Eskişehirspor deplasmanında aynı anlayış içinde olacaklarını belirten Korkmaz, "Pazar günü, kerdeş takımımız Kayserispor'la  onların tesislerinde saat 13.00'de özel maç yaparak milli maç boşluğunu değerlendireceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyesspor'la Kayserispor Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement