Erciyesspor Sponsor Firmanın Tanıtım Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Erciyesspor Sponsor Firmanın Tanıtım Törenine Katıldı

Erciyesspor Sponsor Firmanın Tanıtım Törenine Katıldı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcular, yönetim ve teknik kadrosu, kulübe bu sezon sponsor olan firmanın tanıtım toplantısına katıldı.

07.11.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcular, yönetim ve teknik kadrosu, kulübe bu sezon sponsor olan firmanın tanıtım toplantısına katıldı.

Golden Center Ofis'te düzenlenen toplantıya Kulüp Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Bülent Korkmaz, mavi siyahlı oyuncular ve Suat Altın İnşaat yönetim kurulu başkanı Suat Altın katıldı. Kulüp Başkanı Eren, "Bazıları bizi bu konuda acımasızca eleştiriyor. Ama kimse çıkıp bu kulübe beş kuruş vermiyor, maçlarına gelmiyor. Futbol Federasyonu'nun sponsorluk konusundaki yaklaşımını takdir ediyorum. Ortada bir yanlışlık yok" dedi.

Suat Saut Altın ise, "Benzeri eleştiriler bizede geliyor ancak, bir spora, kendimizin takımına, gücümüz yettiğince bir destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Kulüp içinde bizim içinde verimli bir anlaşma oldu" diye konuştu. Yönetim kurulu üyesi Sedat Kılınç'da spora olan katkılarını dile getirdi.

Daha sonra dev ekrana, mavi siyahlı oyuncuların bu sezon oynadığı Süper Lig maçlarından görüntüler yansıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyesspor Sponsor Firmanın Tanıtım Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement