Erciyesspor Taraftarının Teknik Direktör Korkmaz'a Güveni Tam - Son Dakika
Spor

Erciyesspor Taraftarının Teknik Direktör Korkmaz'a Güveni Tam

Erciyesspor Taraftarının Teknik Direktör Korkmaz\'a Güveni Tam

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Havur: "Erciyesspor taraftarları olarak teknik direktörümüze son derece güveniyoruz"

07.07.2014 16:04  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe getirilen Bülent Korkmaz'a güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Havur, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının başladığı bu dönemde Korkmaz'ın teknik direktör olarak mavi-siyahlı takıma gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Korkmaz'ın yönetimindeki takımın yeni sezonda önemli başarılara inandıklarını ifade eden Havur, şöyle devam etti:

"Erciyesspor yeni sezon hazırlıklarına başlamakla bizi yeni bir heyecana doğru sürüklemeye başlamıştır. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz nezaretinde yapılacak çalışmaların olumlu geçmesini bekliyoruz. Biz Erciyesspor taraftarları olarak teknik direktörümüze son derece güveniyoruz. Bundan önceki teknik direktörlük görevinde çok başarılı bir çıkış yakalamasına rağmen takımımızın ligden düşmesini harici sebeplerle önleyemeyen ve Türkiye Kupası'nda final oynayan Bülent Korkmaz hocamıza ve ekibine güveniyoruz."

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni eden Havur, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz başkanımız Ziya Eren ve yönetim kurulumuzla birlikte tüm ekibimize son derece güveniyoruz ve Bülent hocamızla birlikte başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Yeni sezonun Erciyesspor camiası için hayırlı olmasını dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erciyesspor Taraftarının Teknik Direktör Korkmaz'a Güveni Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement