Erciyesspor, "Ya Tamam ya Devam" Diyecek - Son Dakika
Yerel

Erciyesspor, "Ya Tamam ya Devam" Diyecek

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, puan tablosunda bir basamak üstünde bulunan Eskişehirspor'u mağlup ederek, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımak istiyor.

18.04.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, puan tablosunda bir basamak üstünde bulunan Eskişehirspor'u mağlup ederek, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımak istiyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, bu sezon Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker, Mehmet Özdilek'in ardından Fatih Tekke'nin teknik direktörlüğe getirildiği mavi-siyahlı ekip, ligin kalan 26 haftalık bölümünde istediği başarıyı yakalayamadı.

Ligde 26. hafta sonunda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak, 20 puanla 16. sırada kendisine yer bulan Kayseri Erciyesspor, yarın 7 puan önünde olan Eskişehirspor'u yenerek, puan farkını 4'e düşürmeyi hedefliyor.

Eskişehirspor maçının ardından küme düşme hattında yer alan Balıkesirspor'a konuk olacak olan Kayseri temsilcisi, daha sonra sahasında üst üste Medicana Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Mavi-siyahlı ekip, bu maçlardan galip ayrılması halinde rakipleriyle puan farkını kapatarak, kümede kalma umutlarını artıracak.

Kayseri Erciyesspor'da bu karşılaşmalar öncesinde kart cezalı olan oyuncuların cezalarını tamamlaması ve sakat oyuncuların da büyük oranda iyileşmeleri galibiyet umutlarını artırdı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını söyledi.

Eskişehirspor karşısında kazanmaktan başka çareleri olmadığını vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Ligin tamamlanmasına 8 hafta kaldı ve biz küme düşme hattının içinde yer alıyoruz. Buradan kurtulmak için seri galibiyetlere ihtiyacımız olacak. Şimdi önümüzde Eskişehirspor maçı var. Rakibimiz bizim 7 puan önümüzde bulunuyor. Rakibimizle olan puan farkını indirmek için tek seçeneğimiz kazanmak. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürdük. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah Eskişehirspor maçı kümede kalma adına bizim için yeni bir başlangıç olacak. Buna yürekten inanıyoruz."

Ligde artık son dönemece girildiğini belirten Savruk, "Kalan 8 maçın 5'ini sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağız. Bunu Eskişehirspor maçından başlayarak, avantaja çevirmek istiyoruz. Ligde kalmak için matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Teknik direktör Fatih Tekke ise takımın başına Bursaspor maçından önce geldiğini anımsatarak, futbolcuları geçen sürede iyice tanıdığını ifade etti.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini anlatan Tekke, Eskişehirspor maçıyla galibiyet serilerine başlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciyesspor, 'Ya Tamam ya Devam' Diyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement