Erciyesspor Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika
Yerel

Erciyesspor Yeni Sezondan Umutlu

Erciyesspor Yeni Sezondan Umutlu

Kayseri Erciyessporun futbolcusu Yasin Öztekin, "Geçen sene ikinci yarıyı çok iyi bitirdik, bu yıl da kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz." dedi.

07.07.2014 21:27  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu Yasin Öztekin, "Geçen sene ikinci yarıyı çok iyi bitirdik, bu yıl da kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

Öztekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, yeni futbol döneminin tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Erciyesspor'un bu sene daha iyi olması için çok iyi çalıştıklarını vurgulayan Öztekin, şöyle devam etti:

"Biz elimizden geleni yapmak istiyoruz. Geçen sene ikinci yarıyı çok iyi bitirdik, bu yıl da kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. O yüzden çok iyi çalışmamız lazım. Ligin başlamasına 12 hafta gibi bir süre var. Ama biz antrenmanlarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah hayırlı olur bizim için. Performansım geçen sene ikinci yarıda ki gibi olursa çok iyi olur."

"Bu sene benim için en iyi sezonlarımdan biri olacak"

Kendi performansını artırmak için de yoğun çaba içerisinde olduğunu ifade eden Öztekin, "Şu anda burada huzurluyum mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım yine. Burada bu sezon benim için daha iyi olacak. Onun için daha iyi çalışmam lazım. Benim bin hedefim var tabi ki milli takıma gitmek istiyorum. Daha büyük yerlere gelmek istiyorum. Bundan dolayı bu sene benim için en iyi sezonlarımdan biri olacak" diye konuştu.

Öztekin transferi hakkındaki bir soruya ise "Büyük takımlarla adınızın geçmesi her futbolcuyu mutlu eder, bende mutluyum. Şu an bir şey diyemem ama önümüzde ki haftalarda her şey belli olur" yanıtını verdi.

Cem Can

Takım kaptanı Cem Can ise yeni sezon hazırlıklarına heyecanlı bir şekilde başladıklarını belirtti.

Sezon genelinde taraftarı memnun eden bir takımın sahada olacağını ifade eden Can, "Antrenmanlara başladık, yoğun bir çalışma sürecine girdik. Geçen sene ilk yarı takım olamamıştık sonuçlarda iyi değildi ama ikinci yarı çok iyi bir çıkış yaptık. Çok iyi bir takım olduk, çok iyi bir birliktelik oldu. Sonunda da ligde kaldık. Bu sezon lige daha iyi başlayıp ligi istediğimiz güzel bir yerde bitirmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Can, kendisinin geçen seneki performansının üstüne çıkmak için de çok çalıştığını sözlerine ekledi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciyesspor Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement