Erciyessporlu İlhan'ın Hedefi Milli Takım - Son Dakika
Spor

Erciyessporlu İlhan'ın Hedefi Milli Takım

Erciyessporlu İlhan\'ın Hedefi Milli Takım

Erciyesspor'un yeni transferlerinden golcü oyuncu İlhan Parlak, yeni sezonda atacağı goller ve göstereceği performansla A Milli Futbol Takımı'na seçilmeyi hedefliyor.

16.07.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un golcü oyuncusu İlhan Parlak, yeni sezonda atacağı goller ve performansıyla A Milli futbol takımına seçilmeyi hedeflediğini söyledi.

Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketi Kayseri'nin takımı Kayseri Erciyesspor ile kısa bir süre önce 3 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlattı.

27 yaşındaki golcü futbolcu, Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra sırasıyla Fenerbahçe, Ankaragücü, Ankaraspor ve Karabükspor formalarını giydiğini belirterek, yaklaşık 7 yıl aranın ardından tekrar Kayseri'ye dönmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu belirtti.

"Kendi şehrime ve kendi takımıma hizmet etmek için her şeyi yapacağım"

Tekrar memleketinde top koşturacak olmanın heyecanını yaşadığını vurgulayan Parlak, şöyle devam etti:

"Memleketime tekrar döndüğüm için çok sevinçliyim. İnşallah burada güzel başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Erciyesspor'a gelmemde memleketimin takımı olmasının etkisi var ama özellikle kulüp başkanı Ziya Eren ve kulüp onursal başkanı Memduh Büyükkılıç, çok istedikleri için onları kıramadım. Başka takımlardan da teklifler vardı ama başkanlarıma söz verdiğim için diğer teklifleri düşünmedim bile. Hemen Kayseri'ye geldim, anlaştık. Artık bundan sonra kendi şehrime ve kendi takımıma hizmet etmek için her şeyi yapacağım."

"4 sezondur ortalama 8-10 gol atıyorum"

Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Parlak, ligin ilk maçına kadar kendisini en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içerisinde olacağını belirtti.

Atacağı gollerle Kayseri Erciyesspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğini dile getiren Parlak, şunları kaydetti:

"Benim hedeflerimden ziyade takımımızın hedefleri de çok önemli. Takımı hedeflerine taşırken benim de bireysel performansımın iyi olması gerekir. 4 sezondur ortalama 8-10 gol atıyorum. Ama inşallah burada bir çıkış, bir patlama yapacağıma inanıyorum. Takımın sisteminin de bana müsait olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu sene ligde 15 golü geçmeyi hedefliyorum. Bunu bütün arkadaşlarımla beraber başaracağımıza inanıyorum. Rekabetin olması takım için de çok faydalı olur."

"Erciyesspor'u Avrupa kupalarına taşımamamız için hiçbir neden yok"

Taraftarların desteğiyle bu sezon puan cetvelinin üst sıralarında yer almak istediklerini belirten Parlak, "Erciyesspor'u Avrupa kupalarına taşımamamız için hiçbir neden yok. Biz çok iyi bir takımız. Çok kaliteli futbolcular var. Kayseri de potansiyeli olan bir kent. Bunu takım olarak başaracağımızı düşünüyorum. İnşallah tüm camia olarak kenetlenirsek hedeflerimize ulaşırız" diye konuştu.

"Hayalimde milli takımda oynamak var"

Parlak, şimdiye kadar çeşitli kategorilerde 48 kez milli takıma çağrıldığını belirterek, yeni sezonda göstereceği performansla A Milli Takımın ay-yıldızlı formasını sırtına geçirmek istediği söyledi.

Sergileyeceği performansla bu sezon milli takıma seçileceğine inandığını vurgulayan golcü oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her futbolcunun olduğu gibi benim de hayalimde milli takımda oynamak var. İnşallah bu sezon Erciyesspor'da yakalayacağım çıkışla A Milli futbol takımına çağrılmak istiyorum. Milli takım hayalimi burada, çıkış yaptığım yerde, doğduğum büyüdüğüm yerde gerçekleştireceğine inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erciyessporlu İlhan'ın Hedefi Milli Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement