Erdal Beşikçioğlun'dan Müjdeli Haber - Son Dakika
Magazin

Erdal Beşikçioğlun'dan Müjdeli Haber

Reaksiyon dizisi ile ekranlara dönen ancak beklentileri karşılamayan Beşikçioğlu, yeni bir Behzat Ç. dizisinin sinyalini verdi.

30.10.2014 16:10  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaralı sanatçı Erdal Beşikçioğlu, İstanbul'da kaldığı süre içinde Cihangir sevdasından vazgeçmiyor. İstanbul'da olduğu süre içinde sürekli Cihangir'de bulunan Erdal Beşikçioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yapılan tatili değerlendirip İstanbul'a geldi.

YENİ BEHZAT Ç. GELİYOR

Arkadaşları ile birlikte sohbet eden Erdal Beşikçioğlu sorulan soruları ilk olarak yanıtlamak istemezken, 'Altını doldur, zaten siz kafanıza göre yazmıyor musunuz?' dese de 'Yeni bir Behzat Ç' dizisi olacak mı?' sorusuna, 'Evet yazmayı düşünüyorlar, belki olabilir' yanıtını verdi.

Erdal Beşikçioğlun\'dan Müjdeli Haber
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Erdal Beşikçioğlun'dan Müjdeli Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • lal: Dizi de 10 numara, Dayı da. Beklentileri de gayet karşılıyor. 19 1 Yanıtla
  • Ömer Faruk Batum: Ah be amirim, nerede o Behzat'ın samimiyeti, nerede o masraflı Kurtlar Vadisi özentisi. Behzat Ç. kaldırılmasında emeği geçenlere söverken böyle bir haberi duymak hoş oldu. İnşallah diyoruz ve Bomantilerimizi depolayıp bekliyoruz AMİRİMMM!! 5 3 Yanıtla
  • Recep Ç.: ÖZLEDİK BE AMİRİM 6 1 Yanıtla
  • Ömer Faruk Batum: Tam kadro ''Selim''de dahil bekliyoruz amirim. Saçma sapan gonuşmayın da icraata geçin la. 2 0 Yanıtla
  • mustafa: senin hatırın olmasa o diziyi seyretmem bile erdal abi 0 1 Yanıtla

Advertisement