Erdef, Danışma Kurulu Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Erdef, Danışma Kurulu Oluşturdu

Erdef, Danışma Kurulu Oluşturdu

Erzurum Dernekler Federasyonu(ERDEF), Ankara’da Erzurum adına faaliyet gösteren vakıf,dernek ve diğer kuruluşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, aktivitelerde katılımın geniş çapta olmasını temin etmek amacıyla Ocak ayı içerisinde Danışma Kurulu oluşturdu.

10.02.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Dernekler Federasyonu(ERDEF), Ankara'da Erzurum adına faaliyet gösteren vakıf,dernek ve diğer kuruluşlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, aktivitelerde katılımın geniş çapta olmasını temin etmek amacıyla Ocak ayı içerisinde Danışma Kurulu oluşturdu. Kurul, ilk toplantısını 6 Şubat'ta yaparak 13 kişiden oluşan bir üst kurul kurdu.

KURULUN ÖNCELİKLERİ

Kurul, tarih, sanat, spor, burs, proje bankası oluşumu, strateji planlaması, Erzurum da yapımı devam eden Kar Tanesi -Tarihe Not Düşenler- eserine sahip çıkılması ve Erzurum'un Mevlana'sı olarak da bilinen Alvarlı Hacı Efe ile İbrahim Hakkı Hazretlerini ve eserlerini tanıtma amaçlı programlar tertiplemeyi amaçlıyor. Erdef Başkanı Feridun Ünal, Danışma Kurulu'nun dernek ve federasyonun üstünde bir yapıya sahip olacağını, kurulda tüm dernek ve vakıflardan arkadaşların bulunduğunu kaydetti. Ünal, Türkiye'nin muhtelif Üniversitelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere, özellikle kız öğrencilere burs vermek için hazırlıkların süratle tamamlanmasının öncelik arz ettiğini ifade etti.

Toplantı da ayrıca bölge Milletvekillerinin de Danışma Kurulu toplantılarına davet edilmesinin yanı sıra Vekil eşlerinin de aktivitelere katılmaları, görüş ve önerilerinin alınması konusu da gündeme geldi.

DANIŞMA KURULU

ERDEF Danışma Kurulunda, Seffan Kılınç, Ahmet Kartal, Nevrettin Çağlar, Hikmet Ertugay, İlker Yılmaz, Orhan Yıldız, Ensar Kurt, Yaşar Akan, Yusuf Kılıç, Ersel Yavuz, Serkan Zengin, İdris Şenyurt, Nermin Zegerek Pöge, Hatice Dağlıoğlu, Zekiye Çomaklı, Selami Tıktepe, Süleyman Güraksın, Miktad Özkan, Adem Özbek, Haluk Murat Osmanağaoğlu, Muhammet Ecel, Zekai Serinker, Yakup Bilecan, İsmail Kırküzer, Baki Batman, Aliosaman Özdemir, Hatice Çalışkan, Erol Altun, Haluk Pirimoğlu, İhsan İlhan, Feza Ahmet Çelik, Cevdet Akdeniz, Nevzat Saygılıoğlu, Zekeriya Sevim, Hikmet Eren, M. Zeki Teymur, Zeki Ünal, İrfan Vural, Sedat Kadıoğlu, Cumhur Yılmaz, Fatih Yıldız, İbrahim Ethem Atnur, Metin Özaslan, Şafak Çomaklı, Muhsin Ganioğlu, Mücahit Daloğlu ve Durmuş Çakır yer aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdef, Danışma Kurulu Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement