Erdek Lodos Erdek'i Yine Vurdu - Son Dakika
Güncel

Erdek Lodos Erdek'i Yine Vurdu

Erdek Lodos Erdek\'i Yine Vurdu

Lodos Erdek'i yine vurdu Balıkesir'in Erdek ilçesinde dün gece başlayan ve bugün öğleden sonra etkisini arttıran lodos, ilçede hayatı olumsuz yönde etkiledi.

12.01.2016 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lodos Erdek'i yine vurdu

Balıkesir'in Erdek ilçesinde dün gece başlayan ve bugün öğleden sonra etkisini arttıran lodos, ilçede hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Erdek'te dün gece başlayan ve bugün öğle saatlerinde etkisini giderek arttıran lodos nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Limanda bağlı bulunan gemi ve balıkçı tekneleri lodosun etkisiyle zarar görürken, tekne sahipleri limanda nöbet tutuyor. Limanda bağlı bulunan bir gezi teknesi, lodosun etkisiyle su almaya başlarken, teknenin içerisindeki su, vidanjör yardımıyla tahliye edildi.

Sahildeki yürüyüş bandına vuran dalgaların boyu 5 metreye ulaşırken, bu anı fırsat bilen vatandaşlar fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Lodos nedeniyle ilçedeki feribot seferleri iptal edilirken, adalara sefer yapan GESTAŞ'a ait bir yolcu gemisinin motor kısmına ise lodosun etkisiyle lastik sıkıştı. Marmara Adası'ndan Erdek Limanı'na geri gelen GESTAŞ'a ait yolcu gemisinin motoruna sıkışan lastik, Çanakkale'den gelen özel dalgıçlar tarafından çıkarıldı. Şiddetli lodosun bu gece ve yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdek Lodos Erdek'i Yine Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement