Erdek'te Definecilere Özel Harekat Polisi Destekli Operasyon Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Erdek'te Definecilere Özel Harekat Polisi Destekli Operasyon Yapıldı

Erdek\'te Definecilere Özel Harekat Polisi Destekli Operasyon Yapıldı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde, SİT alanında kazı yaptıkları tespit edilen 13 kişi, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

26.08.2014 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, SİT alanında kazı yaptıkları tespit edilen 13 kişi, özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

Bandırma KOM Grup Amirliği ekiplerince yaklaşık bir haftalık takip neticesinde, Erdek ilçesinde bazı şahıslar tarafından lahit çıkarılmaya çalışıldığı tespit edildi. Düzler mevkiinde SİT alanda kazı yapan 9 kişi, kazının yapılmasını sağladığı tespit edilen 4 kişiye yönelik olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve KOM Bandırma Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ortak operasyon yapıldı. Kazı esnasında yapılan baskında 13 kişi yakalanırken, kazıda kullanıldığı tespit edilen kazma, kürek ve balyoza el konuldu.

Yapılan incelemede defineciler tarafından lahdin üst kısmının açıldığı tespit edildi. Yakalanan 13 kişi adliyeye sevk edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdek'te Definecilere Özel Harekat Polisi Destekli Operasyon Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement