Erdek'te Sokak Basketbolu Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Erdek'te Sokak Basketbolu Turnuvası

Erdek\'te Sokak Basketbolu Turnuvası

Banvit Basketbol Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak basketbol turnuvalarının ikinci ve son ayağı olan ‘Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası’, oynanan final müsabakaları, ödül töreni ve Acrobasi Basketball Team’in gösterisi ile sona erdi.

24.08.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit Basketbol Kulübü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak basketbol turnuvalarının ikinci ve son ayağı olan 'Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası', oynanan final müsabakaları, ödül töreni ve Acrobasi Basketball Team'in gösterisi ile sona erdi.

Geleneksel Banvit Sokak Basketbolu Turnuvaları'nın bu seneki ikinci ayağı, Balıkesir'in Erdek ilçesinde yapıldı. 324 kişinin katıldığı turnuvada 7 kategoride 81 takım yarıştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçlar, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Acrobatic Basketball Team'in de yaptığı gösteriler ile keyifli geçen final gecesi, kendi kategorilerinde şampiyonluğa uzanan takımların madalya ve ödüllerini almalarıyla noktalandı.

Final gecesinde kategorilere göre şampiyon ve ikinci olan takımlar şu şekilde sıralandı: Minik Erkekler: 1.Texas Team, 2.Pandermos Team Deha Kılıç, Batuhan Durgut, Utku Sualp Turan, Anıl Karaca, Egemen Şahin, Ekrem Gürbüz, Hamdi Bayraktar, Emir Arda Sivas. Küçük Erkekler: 1. Adını Sen Koy, 2. İsimsizler, Atakan Erdek, Boran Güler, Canberk Başduran, Emirhan Vergili, Önder Altın, Berkay Maviş, Yiğithan Öztaylan, Kerem Efe Hayran. Serbest Bayanlar: 1.SGS, 2.Paşa Black, Sezen Mercan, Özge Dan, Semiha Arıca, Rabia Kılıç, Gonca Eren, Özge İçen, Elçin Kaya Önal, Gizem Mümin. Yıldız Erkekler: 1.Nevresim Takımı, 2.Yorgunlar, Arda Çete, Arda Berk Kaya, Eray Polat, Mahmutcan Çetin, Can Koç, Göktuğ Gökdoğan, Alperen Demir, Şehmuz Hazer. Genç Erkekler: 1.YESZ, 2.Hava Civa, Yavuz Güvenç, Emre Şeker, Ercan Osmani, Okan Yılancı, Süleyman Yavaş, Furkan Ulukan, Zafer Ulaş, Halil Ata Günal. Büyük Erkekler: 1.Eskiciler, 2.Turn Back of Streets, Öncü Kılıç, Yüksel Arda Çekmegül, Semih Turan, Hakkı Sunay, Burak Paçalı, Emre Çalışkan, Kutay Yılmaz, Mehmet Kemal Evren. Veteran Erkekler: 1.Kaşarlı Tost, 2.Karışık Tost, Fuat Keskin, Ufuk Keleş, Memduh Güneş, Onur Akyül, Cafer Karaca, Serkan Görün

Final müsabakalarının son bulmasının ardından Acrobatic Basketball Team unutulmaz bir gösteri gerçekleştirdi. İlgi çeken gösterilerin ardından, ödül törenine geçildi. Minik Erkekler kategorisinde Bandırma Kırmızı Takım Menajeri Ulaş Özbülbül ve Banvit Altyapı Antrenörlerinden Muharrem Candesteci, Küçük Erkekler kategorisinde Banvit A Takım Menajeri Varol Yakacılar ve Mustafakemalpaşa basketbol antrenörü Muzaffer Manav, Serbest Bayanlar kategorisinde Banvit Altyapı Menajeri Bedirhan Oktay, Yıldız Erkekler kategorisinde Banvit Altyapı Koordinatörü Ahmet Gürgen, Genç Erkekler kategorisinde Banvit İdari Koordinatörü Oktay Ulaş ve Banvit Altyapı Antrenörü Ali Yıldırım, Büyük Erkekler kategorisinde Bandırma Kırmızı yardımcı antrenörü Erhan Uzel ve Banvit altyapı antrenörü Alp Baydar, Veteran Erkekler kategorisinde ise gazeteci Önder Balıkçı ve Balıkesir Hakem Komitesi Başkanı Öztürk Keskinkılıç sporculara madalya ve ödüllerini verdiler.

Turnuva organizasyonunda emeği geçen herkese madalya verilmesiyle birlikte program son buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdek'te Sokak Basketbolu Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement