Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği Başkanı Faruk Cinal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği Başkanı Faruk Cinal Açıklaması

''Türkiye’nin en eski turizm beldelerinden olan Erdek günümüzde de özellikle yerli turistler için cazibesini korumaktadır.

24.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği Başkanı Faruk Cinal, " Türkiye'nin en eski turizm beldelerinden olan Erdek günümüzde de özellikle yerli turistler için cazibesini korumaktadır. Bunun için biran önce ilçenin turizm mastır planları çıkartılmalıdır" DEDİ.

Son yıllarda Akdeniz ve Ege Bölgelerindeki turizm beldelerinin ön plana çıkmış olmasının Erdek'in eski rekabetçi gücünü kaybetmesine neden olduğunu dile getiren Cinal, "İlçemiz doğal güzellikleri tarihi ve kültürel değerleri uzun sahil şeridi ve çeşitli alternatif turizm olanaklarıyla turizm konusunda henüz potansiyelinin tamamını yatırıma dönüştürememiştir." şeklinde konuştu.

Bunun için biran önce ilçenin turizm mastır planlarının çıkartılması gerektiğini dile getiren Cinal, geliştirilecek stratejik hedefler doğrultusunda ilçedeki turizm sezonunun süresinin uzatılması ve alternatif turizm yatırımlarının ilçeye kaydırılması gerektiğini sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdek Turizmciler ve İşadamları Derneği Başkanı Faruk Cinal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement