Erdekkaymakamı Mustafa Demirelli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Erdekkaymakamı Mustafa Demirelli Açıklaması

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, turizm sezonuna hazır olduklarını söyledi.

07.05.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, turizm sezonuna hazır olduklarını söyledi.

Demirelli, yaptığı açıklamada, ilçedeki turistik tesis işletmecilerinin, tesislerinin bakım ve onarımlarını tamamlamak üzere olduklarını kaydetti.

Bu yıl havaların biraz soğuk ve yağışlı gitmesi nedeniyle nisan ayı içindeki hafta sonu turizminin mayıs ayına sarktığını dile getiren Kaymakam Demirelli, "Turizm sezonuna hazırız. İçinde bulunduğumuz mayıs ayı ve haziran ayının başından itibaren ilçemiz turizminde hareketlilik olacağını tahmin ediyorum. Bu arada ilçemizde su sporlarıyla ilgili kurulan komisyon da, deniz sporları, jet ski, deniz bisikleti gibi aktivitelerin yapılacağı alanları belirledi. Buna göre Erdek merkezinde 7, Ocaklar beldemizde ise 4 alan, bu aktivitelerin yapılmasına uygun görüldü. Bu alanların kullanımı, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce, ihale yoluyla veriliyor." diye konuştu.

Kapıdağ Yarımadasını da gezerek çok beğendiğini belirten Demirelli, "Geçtiğimiz günlerde Ballıpınar'a gittim. Bu arada Kirazlı Manastırı'nı da gördüm. Kapıdağ, tam bir doğa cenneti. Harika bir yer. Florası çok zengin. Tabii ki, mutlaka çevre yoluna ihtiyacı var. Yol ağı iyileştirilmeli. Yine yürüyüş yolları geliştirilmeli. Böylece yürüyüş ve dağ sporunun öne açılmalı." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdekkaymakamı Mustafa Demirelli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement