Erdemli Belediye Başkanı Tollu'dan Sporculara Tatlı İkramı - Son Dakika
Spor

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'dan Sporculara Tatlı İkramı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Erdemli Belediyesporun antrenmanını ziyaret ederek oyunculara tatlı ikram etti.

17.02.2016 16:07  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden Erdemli Belediyespor'un antrenmanını ziyaret ederek oyunculara tatlı ikram etti.

Tollu, hafta sonu Ereğlispor ile evinde karşılaşacak olan Erdemli Belediyespor'un antrenmanını izledi. Antrenmanda oyunculara ve teknik ekibe tatlı ikram eden Tollu, 140 bin nüfuslu Erdemli'nin takımının 3. ligde olmaması gerektiğini söyledi.

Futbolculara ve teknik ekibe güvendiğini vurgulayan Tollu, "Bunu da sizlerin başarması gerekiyor. Her maçı bir final havası içerisinde 140 bin kişinin dualarıyla kazanmak için çıkacaksınız. Sizler bunu başarın Erdemli hepinizi bağrına basacaktır. Bizler sizlere, teknik ekibe ve kulüp başkanımıza güveniyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyor, hafta sonu yapacağınız Ereğli maçını kazanmanızı istiyoruz. Çünkü Ereğli maçı takım için dönüm noktası. Erdemlili sporseverleri de pazar günkü maça davet ediyor takıma 90 dakika destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Hasan Mercan da Erdemli Belediyespor'u 3. lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erdemli Belediye Başkanı Tollu'dan Sporculara Tatlı İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement