Erdemli Belediyesi'nden Ağaçlara Bakım - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nden Ağaçlara Bakım

Erdemli Belediyesi\'nden Ağaçlara Bakım

Mersin’in Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli-Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budamasını yaptı.

23.06.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli- Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budamasını yaptı.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün, yaz döneminin de başlamasıyla yoğun bir çalışma temposuyla ağaç ve bitkilerin bakım ve budamalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Çeşmeli-Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budayan ekipler, çalışmalarını diğer bölgelerde de sürdürecek.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle bitki yetiştirme ve dikiminde belediyenin kendi imkanlarını kullandıklarını vurguladı. Peyzaj çalışmalarında diktikleri bitkileri dışarıdan satın almadıklarını, belediyenin çiçek yetiştirme serasında üretildiğini belirten Tollu, bu sayede belediyenin kendi ihtiyacı olan fidan ve çiçekleri yine kendi imkanları ile ürettiğini kaydetti. Başkan Tollu, "Erdemli Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm ağaçların bakım çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Şu anda da Kızkalesi ve Çeşmeli arasındaki ağaçların yaz bakımını yapıyoruz. İlçemizde yapılan çalışmalar sadece tek yönlü değil. Birçok alanda hizmet üretiyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğümüz de bunlardan bir tanesidir. Özellikle ilçemizin dört bir yanını ağaç ve çiçeklerle donattık. Yeni yasa gereği mahalleye dönüşen beldelerimizde de aynı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarda kullanılan tüm bitkilerin de belediyemiz tarafından üretildiğini yani dışarıdan satın alınmadığını özellikle belirtmek isterim. Bu da bizim hizmet politikalarımızın bir gereğidir. Çalışmalarımız son hızıyla ve tüm inancımızla devam edecektir. Bundan hiç kimsesini şüphesi olmasın. Biz, üreten ve çalışan bir belediyeyiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nden Ağaçlara Bakım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement