Erdemli Belediyesi'nden Cami ve Kuran Kurslarına Hizmet Desteği - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nden Cami ve Kuran Kurslarına Hizmet Desteği

Erdemli Belediyesi\'nden Cami ve Kuran Kurslarına Hizmet Desteği

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede bulunan tüm cami ve Kuran kurslarına hizmet desteği verdiklerini belirterek, bu hizmetlerinin artarak devam edeceğini bildirdi.

30.09.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede bulunan tüm cami ve Kuran kurslarına hizmet desteği verdiklerini belirterek, bu hizmetlerinin artarak devam edeceğini bildirdi.

Başkan Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin Akpınar Mahallesi Kuran Kursu'nun bahçe düzenleme ve parke döşeme işlerini yaptıklarını kaydetti. Tollu, "Kuran kursları bizim olmazsa olmaz diye tabir edilen değerlerimizin başında gelen yerlerdir. Buralara hizmet etmek bizim birinci vazifemizdir. Bir milletin kurtuluşu, nesillerine verdiği dini ve milli eğitime bağlıdır. Bundan dolayı Kuran kurslarına yaptığımız hizmetleri büyük bir haz ile yapıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm cami ve Kuran kurslarına yardım ediyoruz. Bu konuda daha fazla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu hizmetleri yaparken de sadece Allah'ın rızasını gözetiyoruz başka hiçbir karşılık beklemiyoruz. Sadece Kuran kurslarına değil, camilerimize de aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nden Cami ve Kuran Kurslarına Hizmet Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement