Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor

Mersin Erdemli\'de Parke Çalışması Sürüyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

28.08.2014 14:51  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Uzun süredir çalışmalarını sürdüren ekipler, şu an Hacıalanı mahallesinde çeşme ve bununla ilgili alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ayrıca Sarıkaya İlköğretim okulu bahçesinde de parke yol çalışması yapıyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asfalt gibi, parke yol-kaldırım gibi hizmetlerde ilçe rekoru kırdıklarının altını çizdi. İlçe tarihinin en çok parke yol ve kaldırım hizmetinin kendi dönemlerinde gerçekleştirildiğine vurgu yapan Tollu, vatandaşların ihtiyaçlarına göre uzak demeden yakın demeden bu tür hizmetleri sunduklarını dile getirdi. Yol konusunda son derece hassas olduklarının kaydeden Tollu, "Yol medeniyettir. Yol çağdaş bir kentin görünen yüzüdür. Erdemli Belediyesi olarak görev yaptığımız süre içerisinde bu ilkeye bağlı kalarak hareket ettik ve bu konuya çok büyük önem verdik. Elbette ki yol konusu belediyelerin asli görevidir ve belediyeler bunu yapmak zorundalar. Bizim farkımız bugüne kadar Erdemli'nin ihmal edilmiş bu sorununun üzerinde fazla duruyor olmamız. Bu bir anlayış meselesidir. Hem asfalt yol konusunda hem de parke yol konusunda ilçe tarihine geçecek rekorlara imza attık. Hem ilçe merkezinde hem de ilçeye en uzak mahallerde bile bu konuda ayrım yapmadık. Ömründe hiç parke yol görememiş mahallelerimizi parke yol ve kaldırımla tanıştırdık. Burada insan az, ev az demedik ve planlı, programlı bir şekilde en iyi hizmetlerimizi sunduk. Dolayısı ile burada mesele belediyenin asli görevi olmaktan ziyade, bu asli görevi layıkı ile yapabilmek noktasına kaymaktadır ki biz bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Erdemli'de eğitim kurumlarına en büyük desteğin de kendi dönemlerinde verildiği belirten Tollu, ilçede bulunan tüm eğitim kurumlarının, camilerin, kuran kurslarının bahçeleri hem parke ile hem de çevre düzenlemesi açısından kendileri tarafından yapıldığını ifade etti. Bu tür ortak kullanım alanlarına Erdemli Belediyesi olarak bank, oturma grupları, oyun grupları, boyama, temizlik gibi desteklerin de verildiğini ifade eden Tollu, buraların yollarını da düzgün bir şekilde yaptıklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Erdemli'de Parke Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement