Erdemli Belediyesi'nden Okullara Boya Desteği - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nden Okullara Boya Desteği

Erdemli Belediyesi\'nden Okullara Boya Desteği

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçedeki okullara boyama desteği çerçevesinde Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni boyama işlemini tamamladı.

24.11.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, ilçedeki okullara boyama desteği çerçevesinde Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni boyama işlemini tamamladı.

Erdemli Belediyesi tarafından ilçedeki okullara destek olmak amacıyla boyama hizmeti veriliyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri son olarak Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin boya ve tadilat işlerini tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitim olmadan hiçbir şey olmayacağını vurgulayarak, hizmetlerde eğitime her zaman öncelik verdiklerini belirtti. Eğitimin her zaman için desteklenmesi, geliştirilmesi için bu çalışmalarını yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, belediye ekiplerinin, okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda bu hizmetleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Tollu, "Erdemli'de eğitim-öğretimin rahat ve çağdaş bir ortamda yapılabilmesi için belediye olarak üzerimize düşen tüm hizmetleri yaptık, bundan sonrası için de yapmaya devam edeceğiz. Boya ihtiyacı olan okulların boya, badana ihtiyacını giderdik. Gelen taleplere göre okulların diğer eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Boya, badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduk, okul bahçelerini de parke taşlarla ördük, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, rahat ve çağdaş bir ortamda eğitim görebilmeleri için elimizden geleni fazlasıyla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıca her okul bahçesine oyun grupları, spor alanları armağan ediyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrencileri de unutmuyoruz. Onlar için her sene ücretsiz sınav kitapları temin edip dağıtımını yapıyoruz. Küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları hediye ediyoruz. Kısacası konu eğitim olunca elimizi taşın altına koymakta zerrece tereddüt etmiyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nden Okullara Boya Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement