Erdemli Belediyesi'nin Camilere Destek Hizmeti Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nin Camilere Destek Hizmeti Sürüyor

Erdemli Belediyesi\'nin Camilere Destek Hizmeti Sürüyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi’nin camilerdeki bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Kargıpınarı Merkez Camii’nin boya, badana ve tadilat işlemlerini yapıldı.

14.02.2017 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi'nin camilerdeki bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Kargıpınarı Merkez Camii'nin boya, badana ve tadilat işlemlerini yapıldı.

Merkez Camii'nde kapsamlı bir bakım çalışması gerçekleştirilen ekipler, caminin boya, badana ve tadilat işlemlerinin yanı sıra çatısına da su yalıtımı yaptılar.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ibadethanelerin temiz ve bakımlı olarak vatandaşlar tarafından en iyi şekilde kullanabilmesi için çalıştıklarını belirterek, ortak kullanım alanları olan okul, cami ve Kur-an kurslarının her türlü hizmet ihtiyacını anında karşıladıklarını kaydetti. Bu kapsamda, Kargıpınarı Merkez Camiinde kapsamlı bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Tollu, Erdemli sınırları içerisinde yer alan tüm okul, cami ve Kuran Kurslarına aynı hizmeti sunduklarını dile getirdi.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği huzurlu bir ibadet için camilere birçok hizmet götürdüklerini vurgulayan Tollu, "Belediye bünyesinde oluşturduğumuz cami temizleme timi, ilçemizdeki tüm camileri temizlemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra tüm camilerimizin bahçelerini düzenliyoruz. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşüyoruz, ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç dikiyoruz. Oturma grupları ve kamelyalar yapıyoruz. Bunun yanında boya, badana ve tadilat işlerini de yapıyoruz. Ekiplerimiz şimdi de Kargıpınarı Merkez Camiinde çalışmalarını sürdürüyor. Sadece camilere değil, Kuran kurslarına ve okullara da aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nin Camilere Destek Hizmeti Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement