Erdemli Belediyesi'nin Okullara Hizmet Desteği Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nin Okullara Hizmet Desteği Sürüyor

Erdemli Belediyesi\'nin Okullara Hizmet Desteği Sürüyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Dağlı Mahallesi’ndeki Dağlı İlkokulu ve Ortaokulu’nun boya, badana ve tadilatı yaparak, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıyor.

07.09.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Dağlı Mahallesi'ndeki Dağlı İlkokulu ve Ortaokulu'nun boya, badana ve tadilatı yaparak, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıyor. Belediye ekipleri, okula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun önceki ziyaretinde söz verdiği kütüphaneyi de kurdu.

Çalışmalara ilişkin yazılı bir açıklamaya yapan Başkan Tollu, eğitim hizmetine hep en önde yer verdiklerini belirterek, "Erdemli'ye bağlı tüm okulların müracaatlarını anında yerine getiriyoruz" dedi.

Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Tollu, bu hizmetlerin belediyenin eğitim-öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya koyduğunu vurguladı. Eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunun altını çizdi. Boya, badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, her okul bahçesine oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini dile getirdi. Öğrencilerin kaliteli ve ferah eğitim görmesi adına her türlü hizmeti yaptıklarını belirten Tollu, "Ekiplerimiz, Dağlı Mahallesi'nde bulunan ilkokul ve ortaokulun boya ve tadilat işlemlerini yapıyor. Daha önceki ziyaretimizde söz verdiğimiz kütüphaneyi de kurduk. Bu okulların her türlü hizmet ihtiyacını hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan yerine getiriyoruz. Bundan sonrası için de bu tür hizmetlerimiz devam edecek" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nin Okullara Hizmet Desteği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement