Erdemli Belediyesi, Tüm Çalışanlarını Sağlık Kontrolünden Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi, Tüm Çalışanlarını Sağlık Kontrolünden Geçiriyor

Erdemli Belediyesi, Tüm Çalışanlarını Sağlık Kontrolünden Geçiriyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince tüm çalışanlarına sağlık kontrolü yaptırıyor.

07.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince tüm çalışanlarına sağlık kontrolü yaptırıyor. Kadrolu memur ve işçilerin ardından tüm taşeron işçilerin de gerekli tetkikleri yaptırılarak muayeneleri tamamlandı.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sağlıklı bireylerle çalışmanın önemine vurgu yaparak, belediye çalışanlarının sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. Her yıl olduğu gibi bu yılda belirli aylarda tüm çalışanları sağlık kontrolünden geçirdiklerini dile getiren Tollu, yaklaşık 230 çalışanın kontrollerinin periyodik olarak yapıldığını ifade ederek, "Sağlıklı hizmet, sağlıklı çalışanlarla yapılır. Bunun bilinciyle memur, işçi, taşeron ayrımı yapmadan tüm çalışanlarımızın muayeneleri kurum doktorumuz Dr. Koray Kenzimal gözetiminde tamamlanmıştır" dedi.

İşçi sağlığına büyük önem verdiklerinin, bunun için de ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizen Tollu, bu noktada ayrıca sağlık sorunları olan her çalışanla da özel olarak ilgilenildiğini bildirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi, Tüm Çalışanlarını Sağlık Kontrolünden Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement