Erdemli Belediyesinin uzak mahallelere hizmet atağı devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Erdemli Belediyesinin uzak mahallelere hizmet atağı devam ediyor

Erdemli Belediyesi, parke yol hizmetine devam ediyor. Belediye ekipleri, Sarıyer Mahallesinde yolları parkeye dönüştürüyor.

13.02.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SARIYER MAHALLESİ DE PARKELENİYOR

Erdemli Belediyesi parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve uzak yakın demeden Erdemli'nin her mahallesini parkeyle donatacaklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Tollu, "ekiplerimiz Sarıyer mahallesinde yoğun bir şekilde çalışıyor" dedi.

Erdemli Belediyesinin yol hizmeti atağının hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'nin tarihinde görmediği hizmeti kendi dönemlerinde gördüğünü vurguladı. Tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini ifade eden Başkan Tollu, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelere parke döşediklerini ve döşemeye devam edeceklerini ifade eden Tollu, belediye ekiplerinin Sarıyer mahallesinin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini belirtti. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla mahallelerin güzel bir görünüme sahip olacağını bildiren ve vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Tollu, "İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah'ın izniyle Erdemli'yi zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer"dedi.

Yapılan açıklamada belediye ekiplerinin, Erdemli'nin birçok mahallesinde yol ve parke çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdüğü belirtilirken, birçok mahallenin ilk defa parke yol ile tanıştığının da altı çizildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdemli Belediyesinin uzak mahallelere hizmet atağı devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement