Erdemli'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Erdemli\'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla kısa bir süre sonra Erdemli’nin altyapı sorunu kalmayacağını belirtti.

30.01.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmalarla kısa bir süre sonra Erdemli'nin altyapı sorunu kalmayacağını belirtti.

Başkan Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. Çalışmaların şu anda Tabiye Mahallesi'nde sürdüğünü ifade eden Tollu, parke yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarında son derece iddialı olduklarını kaydetti. Bu kapsamda Erdemli'ye bağlı bütün mahallelerde parke yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Tollu, bugüne kadar hiç parke yol ve kaldırım hizmeti almayan birçok mahallenin kendi dönemlerinde bu hizmetle tanıştıklarını vurguladı. Bu hizmetlerin durmaksızın devam edeceğini ve kısa bir süre sonra Erdemli'nin altyapı sorunu kalmayacağını belirten Tollu, Erdemli Belediyesi'nin her alanda verdiği hizmetlerle şu an Akdeniz bölgesinin en çalışkan belediyelerinden birisi konumunda olduğunu sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement