Erdemli'de Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de Korkutan Yangın

Erdemli\'de Korkutan Yangın

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde özel bir şirkete ait malzeme deposunda çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşattı.

12.09.2016 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde özel bir şirkete ait malzeme deposunda çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşattı. Can kaybının yaşanmadığı yangından maddi hasar meydana geldi.

Yangın, öğle saatlerinde ilçe merkezinde Silifke Caddesi üzerindeki bulunan Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü karşısındaki özel bir şirketin deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeni ile alevler plastik ve ahşap malzemelerin bulunduğu depoyu kısa sürede sardı. Depodan çıkan dev alev ve dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ve su tankerleri ile yangına müdahale edildi. Yaklaşık 2 saat süren bir çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları sürürken, deponun bulunduğu alana ulaşımın olmaması nedeni ile ekipler zaman zaman zor anlar yaşadı.

Can kaybının yaşanmadığı yangının yaklaşık 2 milyon liralık maddi hasara neden olduğu iddia edilirken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdemli'de Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement