Erdemli'de Şoförlere Kooperatifçilik Sertifikası - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Şoförlere Kooperatifçilik Sertifikası

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "Kooperatif Gelişim ve Uyum Eğitim Kursu'"nu başarıyla tamamlayan 101 kursiyere sertifikaları verildi.

16.03.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "Kooperatif Gelişim ve Uyum Eğitim Kursu'"nu başarıyla tamamlayan 101 kursiyere sertifikaları verildi.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, kooperatiflerin kurumsal kapasitelerini artırmasının yolunun, kooperatif yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle kooperatiflerde çalışan meslek elemanlarının kalitesinin arttırılmasından geçtiğini söyledi.

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Okur de kooperatiflerde yönetim ve denetim kurulu üyelerinin sertifikalı olma zorunluluğu getirildiğini, bu nedenle ilçedeki tüm kooperatif yöneticilerinin kursa katıldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Şoförlere Kooperatifçilik Sertifikası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement