Erdemli'de Tarım Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Tarım Fuarı Düzenlenecek

Erdemli Ziraat Odası öncülüğünde 8-10 Ekim tarihlerinde tarım fuarı düzenleneceği duyruldu.

01.09.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Ziraat Odası öncülüğünde 8-10 Ekim tarihlerinde tarım fuarı düzenleneceği duyruldu.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger, Kayıkçıoğlu Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, oda olarak her zaman çiftçinin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

Oda olarak ilçe genelinde bir tarım fuarı düzenlemek istediklerini ifade eden Öger, şöyle devam etti:

" Erdemli Belediyesi'nin kapalı pazar yerinde 8-10 Ekim tarihlerinde düzenleyeceğimiz bu fuara ilçemize bağlı bütün mahallelerde yetişen ürünler sergilenecek. Fuarda yüzlerce çeşit ürün sergilenecek. Umuyoruz ki bundan sonraki senelerde de fuarın devamı yapılarak geleneksel hale getirilir. Fuarda tarımdaki yenilikler ve teknolojik gelişmelerde sergilenecek. Taşı öğütüp toprağa dönüştüren insanımızın sektörle yakından ilgili ve bilgili olmalarını arzuladık ve fuarı düzenlemeye karar verdik."

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da Erdemli'nin bir tarım ilçesi olduğunu ve halkın büyük bir çoğunluğunun tarımla ilgilendiğini vurgulayarak, ilk defa yapılacak fuarın ilçeye ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Erdemli Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı İsmet Topçu, Toprakana Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Özgenç ile ilçede faaliyet gösteren sektör temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Tarım Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement