Erdemli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

12.02.2015 18:08  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, ilçeye bağlı Ayaş Mahallesi D-400 Karayolunda meydana geldi. Silifke istikametinden Mersin istikametine gitmekte olan Mustafa Gök yönetimindeki 33 YF 003 Plakalı kamyonet, havanın yağışlı ve kaygan olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen kamyonet, Mersin İstikametinden gelip Silifke İstikametine gitmekte olan Tuğrul Kahir(49) yönetimindeki 33 TC 099 Plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobil sürücüsü Tuğrul Kahir(49) ve otomobilde bulunan Fatma Kahir(24) olay yerinde hayatını kaybederken, Kamyonet sürücüsü Mustafa Gök ve yanında bulunan Aydın Aydan ile Otomobilde bulunan Raşit Kahir yaralandı.

Yaralılar Erdemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza güvenlik kamerasında

Ayaş Mahallesindeki kaza güvenlik kamerası tarafından an ve an kaydedildi. Kayıtta, kamyonetin yolda kayarak karşı şeride geçmesi ve karşı yönden gelen otomobille çarpışması görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, otomobilde bulunan 3 kişinin Mersin'de bir narenciye fabrikasında çılıştıkları ve işlerini bitirdikten sonra memleketleri Mut ilçesine gitmekte oldukları öğrenildi.Kaza Ölen Tuğrul Fahir'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, diğer 24 yaşındaki Fatma Kahir'in ise evli ve 4 aylık hamile olduğu bildirildi.

Erdemli\'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdemli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman: OLAY YERİNE YAKIN BİR YERDE İKAMET EDİYORUM. . . . BU KIŞ SADECE O NOKTADA 15 TEN FAZLA KAZA OLDU. . . . KARAYOLUNUN ÇOK BÜYÜKBİR HATASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOROM. . . YOL MEYİL ÇOK YANLIŞ . . . . . . KARAYOLU GÖREVLİLERİNE BİR ŞEY OLMUYOR OLAN GARİBANLARA OLUYOR. . . . . . . ADİ DÜNYA. . 13 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement