Erdemli'de Yeni Şehircilik Anlayışı - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Yeni Şehircilik Anlayışı

Erdemli\'de Yeni Şehircilik Anlayışı

Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye, ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda ve mekanlarda farklı süsleme sanatlarıyla figürler sergiliyor.

22.07.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye, ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda ve mekanlarda farklı süsleme sanatlarıyla figürler sergiliyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmaların tamamen belediye tesislerinde ve belediye çalışanları marifetiyle gerçekleştiğine dikkat çekerek, "Dışarı bağımlı olmadan yapılan bu çalışmalarla tüm parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve kavşaklar renkli bir görünüme kavuşuyor. Taşından boyamasına varıncaya kadar tüm işlemler belediye tesislerinde yapılmaktadır. İlçemiz estetik açıdan güzelleşirken bir taraftan da çalışma arkadaşlarımız bu yerlerin düzenli bakım çalışmalarını da yürütmektedirler. Tüm bu çalışmalardan dolayı meclis üyelerimizden işçilerimize kadar emeği geçen herkese, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Amaçlarının Erdemli'nin bu tür çalışmalarla farkını ortaya koymak olduğunu dile getiren Tollu, ilçe tarihinde ilk defa böylesine hizmetlerin yapıldığını kaydetti. Erdemli'nin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Tollu, çalıştıkları her iş alanında en iyisini ortaya koymak için çaba gösterdiklerini söyledi. Erdemli'nin peyzaj mimarisi açısından da çok büyük gelişim kaydettiğini ifade eden Tollu, bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini ve Erdemli'de yeni bir şehircilik anlayışı sergileyeceklerini kaydetti. Özellikle sahil parkı ve Kızkalesi'nde yapılan renkli çalışmaların Erdemli'nin geneline yayılmaya başladığını vurgulayan Başkan Tollu, Erdemli'yi göze ve gönle hitap eden estetik görünümlü bir ilçe haline dönüştüreceklerini ifade etti.

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünce yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söyleyen vatandaşlar, yeni yapılan çalışmalarla parkların değişik ve iç açıcı bir görünüme dönüştüğünü belirttiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Yeni Şehircilik Anlayışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement