Erdemli Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Bayramdan Sonra Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Bayramdan Sonra Açılıyor

Erdemli Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Bayramdan Sonra Açılıyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve pazarcı esnafının isteği üzerine açılışı ertelenen kapalı pazar yeri ve otopark, Kurban Bayramı’ndan sonra hizmete girecek.

02.09.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve pazarcı esnafının isteği üzerine açılışı ertelenen kapalı pazar yeri ve otopark, Kurban Bayramı'ndan sonra hizmete girecek.

Erdemli Belediyesi tarafından ilkbaharda yapımı tamamlanan ve kuraları çekilen kapalı pazar yeri, salı ve cumartesi günleri pazar yeri olarak, diğer günlerde otopark olarak kullanılacak. Toplam 132 pazarcı esnafının aynı anda satış yapabileceği pazar yerinde, pazarın kurulacağı günler olan Salı ve Cumartesi günlerinde zabıta görevlilerinin sabit görev yapacağı, ayrıca 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları eşliğinde devamlı denetim yapılacağı bildirildi.

Yeni pazar yeri ve otoparkla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kapalı pazar yeri ve otoparkın Erdemli'ye hayırlı uğurlu olmasını, pazarcı esnafına da bol kazanç getirmesini diledi. Tollu, "3 bin 500 metrekare alana sahip olan pazar yerimiz, haftada bir gün de üretici-köy pazarı olarak kullanılacak. Haftanın diğer günlerinde de araç otoparkı ve fuar alanı olarak kullanılacak. Erdemli artık sokak aralarında kurulan pazarlardan kurtuluyor. Kapalı pazar yerini kullanan esnafımızdan alınan ücretlerle, Büyükşehir Yasası'yla mahallemiz olan beldelere de kapalı pazar yerleri yapacağız. Önümüzdeki üç yıl içerisinde Erdemli'nin her yerinde pazarlar kapalı pazar yerlerinde kurulacak" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Kapalı Pazar Yeri ve Otopark Bayramdan Sonra Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement