Erdemli Sahilinde Çevre Temizliği - Son Dakika
Yerel

Erdemli Sahilinde Çevre Temizliği

Erdemli Belediye Başkanı Tollu, kentte etkili olan sağanak ve denizdeki aşırı dalgalanma nedeniyle sahilde meydana gelen çevre kirliliğinin temizlendiğini söyledi.

09.01.2015 16:00  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kentte etkili olan sağanak ve denizdeki aşırı dalgalanma nedeniyle sahilde meydana gelen çevre kirliliğinin temizlendiğini bildirdi.

Sağanak nedeniyle dağalardan sel sularıyla gelen odun ve çeşitli atıkların denizi kirlettiğini belirten Tollu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevre temizliğinin kısa sürede tamamlandığını söyledi.

Öte yandan sel nedeniyle kapalı olan yürüyüş yollarının da açıldığını aktaran Tollu, şöyle konuştu:

"İki gün önce meydana gelen sağanak yağışla dağlardan gelen odun ve odun parçaları Alata Deresi'ni denize bağlayan bölgede kirlilik meydana getirdi. Öyle ki vatandaşlar tehlikeyi göze alarak odun toplama telaşına düştü. Zabıta ekiplerimiz gerekli tedbirleri alarak insanların dalgalara kapılmasını ve can kaybının meydana gelmesini önledi. Park bahçeler ekibimizin öncülüğünde diğer birimlerden de destek alarak sahilde temizlik yaptık ve kapalı olan yürüyüş yollarını halkımızın hizmetine açtık." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Sahilinde Çevre Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement