Erdemli Tenis Kulübü'nde Eğitim Alan Çocuklara Madalya - Son Dakika
Yerel

Erdemli Tenis Kulübü'nde Eğitim Alan Çocuklara Madalya

Erdemli Tenis Kulübü'nce düzenlenen tenis eğitimini başarıyla tamamlayan 05 08 yaş grubundaki 110 çocuğa, törenle madalyaları verildi.

17.06.2014 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Tenis Kulübü'nce düzenlenen tenis eğitimini başarıyla tamamlayan 05-08 yaş grubundaki 110 çocuğa, törenle madalyaları verildi.

Kulübün Başkanı Hüseyin Işık, Erdemli Belediyesi Merkez Tenis Kortu'nda düzenlenen madalya töreninde yaptığı konuşmada, ilçede 2010 yılından önce tenisle ilgili herhangi bir faaliyetin bulunmadığını söyledi.

Erdemli Tenis Kulübünü kurduktan sonra belediye ile yapılan işbirliğinde üç adet tenis kortu yapıldığını belirten Işık, Orman İşletme Müdürlüğü'nün tenis kontu ile bu rakam dörde çıktığını ifade etti.

Tenis kulübü olarak geleceğin sporcularını yetiştirmek üzere çocuklara küçük yaşta eğitim vermeye başladıklarını dile getiren Işık, "ilk etapta 110 minik yavrumuza tenis eğitimi verdik. Tenis sporunu yaygınlaştırma ve bu sporun kendine has kültürünü yerleştirme yaptığımız eğitim çalışmalarında belli bir seviye ve potansiyele ulaşmış durumdayız. Tenis sporunun ilçemizde geliştirilmesi ve yeni sporcular yetiştirilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız geleceğimiz çocuklarımıza bu asil sporu sevdirerek milli sporcular yetiştirmek olacak" dedi.

Konuşmanın ardından çocuklara madalyaları verildi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Tenis Kulübü'nde Eğitim Alan Çocuklara Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement