Erdemli'ye Kültür Merkezi - Son Dakika
Yerel

Erdemli'ye Kültür Merkezi

Erdemli\'ye Kültür Merkezi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıllardır eksikliği hissedilen kültür merkezi inşaatına başladıklarını bildirdi.

20.08.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıllardır eksikliği hissedilen kültür merkezi inşaatına başladıklarını bildirdi.

Tollu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, içerisinde hamam, sauna, spor salonu, sinema, tiyatro, Yörük müzesi ve konferans salonlarının bulunacağı kültür merkezi temelinin atıldığını söyledi.

Halkın birçok toplumsal ihtiyacının kültür merkezinden karşılayabileceğini belirten Tollu, inşaatın 2015 yılı mart ayında bitirilmesinin hedeflendiğini aktardı.

Dört kattan oluşacak kültür merkezinin yaklaşık 3,5 milyon liraya mal olacağını ifade eden Tollu, "Erdemli'de sinema, tiyatro salonlarımız bulunmuyor. Bu yönde çok talep geldi. İlçemizde yeterli ve nitelikli bir konferans ve toplantı salonu da bulunmuyor. Bu tespitler ve talepler doğrultusunda donanımlı bir kültür merkezi projelendirdik. Hamam, sauna ve spor salonunun bulunduğu tek kültür merkezi zannediyorum Türkiye'de ilk defa Erdemli'de olacaktır" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'ye Kültür Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement