Erdemlispor'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemlispor'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye Ziyaret

Erdemlispor\'dan Emniyet Müdürü Ekici\'ye Ziyaret

Erdemlispor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül ve kulüp yönetimi, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’yi makamında ziyaret etti.

04.08.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemlispor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül ve kulüp yönetimi, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici'yi makamında ziyaret etti.

Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Ertuğrul Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Erdemlispor Kulübü yönetimi de Ekici'yi ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Erdemlispor Başkanı Mehmet Morgül, "Erdemlispor olarak toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan emniyet teşkilatımızın her zaman için yanındayız" dedi.

Ekici'yi daha önceki yıllarda Silifke'de görev yaparken tanıdıklarını hatırlatan Başkan Morgül, "Yeni emniyet müdürümüzü 12 yıl görev yaptığı Silifke'den de tanıyoruz. Kendilerinin Erdemli'mizde de yine güzel hizmetlerini sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına bir kez daha görevinde başarılar diliyoruz. Spor camiası olarak emniyet teşkilatımızın, polisimizin her zaman yanındayız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ekici, Erdemli'yi ve Erdemli insanını yakından tanıdığını belirtti.

Spor camiası tarafından gerçekleştirilen ziyareti anlamlı bulduğunu da ifade eden Ekici, vatandaşların güven ve huzuru için özverili çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Ziyarete, Erdemli Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Öngel, Başkan Yardımcıları Halit Çortul, Emin Yalman, Mehmet Seyrek, As Başkan Mustafa Gür ile yönetim kurulu üyelerinden Hasan Kayalı, Ahmet Sait İslamoğlu ve Hacı Mahmut Cırık'ta katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemlispor'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement