Erdener: "Güzel Bir Yarışma ve Büyük Bir Organizasyon" - Son Dakika
Spor

Erdener: "Güzel Bir Yarışma ve Büyük Bir Organizasyon"

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 26. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının galibi Milli yüzücü Hasan Emre Musluoğlu, 1. olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

20.07.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 26. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının galibi Milli yüzücü Hasan Emre Musluoğlu, 1. olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Milli yüzücü Hasan Emre Musluoğlu, 5 senedir bu yarışa katıldığını belirterek, "5. senemde de üst üste 1. oldum. Çok mutluyum. Bu sene yarışmayı kazandığım için ayrıca mutluyum. 6 aylık bir aranın ardından yüzmeye geri döndüm. Antrenmanlara tek başıma devam ettim. 6 aylık ara bir yüzücü için çok uzun bir süre. 1. olduğum için çok mutluyum" dedi.

Çeşitli su yarışlarına katıldığını vurgulayan Musluoğlu, "Boğazda yüzmenin ayrı bir güzelliği var. Açık sularda sevdiğim en güzel yarışlardan biri boğaz etabı. Gerçekten ayrı bir güzelliği var. Reklamında da olduğu gibi benzersiz bir yarış" ifadelerini kullandı.

UĞUR ERDENER: "GELECEKTE DE BU ORGANİZASYONUN DAHA DA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM"

Kıtalararası yüzme yarışının bu yıl 26. kez İstanbul Boğazı'nda düzenlendiğini dile getiren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener, "Büyük bir ilgiyle 45 ülkenin yüzücüleri boğazın zor parkurunda yarışıyorlar. Güzel bir yarışma ve büyük bir organizasyon. İstanbul'un tanıtımı yönünden bu eşsiz deneyimi dünya genelinde yüzücülerin yaşaması hem ülkemiz açısından hemde İstanbul açısından yüzme sporu adına önemli olduğunu düşünüyorum. Gelecekte de bu organizasyonun daha da büyüyerek devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erdener: 'Güzel Bir Yarışma ve Büyük Bir Organizasyon' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement