Erdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'a Teşekkür

Erdoğan\'a Teşekkür

Duyuruda özetle şu ifadeler kullanıldı: "Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut İdaresi arasında; Florya Mahallesi'nde 22 bin 627 metrekare yüzölçümlü ve Riva Mahallesi'nde 1 milyon 76 bin 22 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar üzerinde, birlikte proje geliştirmek maksadıyla bir protokol imzalanmıştır.

29.06.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duyuruda özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut İdaresi arasında; Florya Mahallesi'nde 22 bin 627 metrekare yüzölçümlü ve Riva Mahallesi'nde 1 milyon 76 bin 22 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar üzerinde, birlikte proje geliştirmek maksadıyla bir protokol imzalanmıştır. Bu protokolün imzalanmasında bizzat katkıları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimizi sunarız."

İKİNCİ KAMP DANİMARKA'DA

Bu arada G.saray'ın sezon öncesinde yapacağı 2. kamp programı da belli oldu. Sarı kırmızılılar, 22-29 Temmuz tarihleri arasında Danimarka'da kamp yapacak. İsviçre'nin Thun şehrinde 10-19 Temmuz tarihleri arasında ilk hazırlık kampını gerçekleştirecek sarı kırmızılılar, 2 gün iznin ardından Danimarka'ya gidecek.

Kaynak: Hürriyet

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement