Gül'ün Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Güncel

Gül'ün Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu

Gül\'ün Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu

Hayırlı olur, isabetli olur...

06.03.2015 13:49  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dolardaki yükselişten eski cumhurbaşkanı Gül'ün siyasete dönüp dönmeyeceğine kadar her konuda çok önemli açıklamalar yaptı.

GÜL'ÜN ADAYLIĞI

Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan'a, Gül'le geçen hafta yaptığı belirtilen görüşme ve kendisinin aktif siyasete dönüşü konusundaki görüşü soruldu. Erdoğan, "Adaylık konusu Abdullah Bey'in kendi takdiridir. Ben kendisiyle geçen hafta bir görüşme yaptım. Ben Kayseri'de kendilerini babasının rahatsızlığı nedeniyle aradım şifa dileğinde bulundum. Diğer politik siyasi kararlar Abdullah Beyindir. Bana göre böyle bir şey için vereceği karar güzel de olur. Hayırlı da olur." diye konuştu. Erdoğan, "Şahsi görüşünün sorulamsı üzerine "Dediğim gibi isabetli olur. Ama karar tabi ki Abdullah Beyindir." ifadelerini kullandı.

DOLARIN YÜKSELİŞİ

Erdoğan, doların yükselmesine ilişkin yöneltilen bir soruya cevaben de "Her şeyden önce şu anda dolar, Euro, faiz bunları etraflıca ele aldığımızda karşımıza çıkan durum şudur: Bir defa burada faiz lobisinin malum bir çalışması var. Ortaya bazı iddialar atmak çok yanlıştır. Şunu açık ve net söyleyeyim: Şu anda özellikle faiz lobisi veyahutta dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler." şeklinde konuştu.

HAKAN FİDAN'IN ADAYLIĞI

Düşüncelerimi daha önce de söyledim. Bundan sonraki süreç tamamen Hakan Bey'in kendisine aittir.

F4 KAZASI

Hava Kuvvetleri Komutanımız nedir, ne değildir incelemesini yapacaklar. Bütün bunların değerlendirmesini yaptıktan sonra işin nihai kararı verilecektir. Şu anda bu tür uçaklardan elimizde 47 tane var, çalışmadan sonra nihai karar verilecektir

Kaynak: Haber7.com

Son Dakika Güncel Gül'ün Adaylığı Hakkında İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement