Erdoğan, Başpehlivan Okulu'dan 3 Çocuk İstedi - Son Dakika
Spor

Erdoğan, Başpehlivan Okulu'dan 3 Çocuk İstedi

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, "Cumhurbaşkanımız, 'Tek çocuk olmaz. Senden en az 3 çocuk bekliyoruz.' temennisinde bulundu." dedi.

27.07.2015 15:53  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

654. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, final maçından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını söyledi.

İLK TEBRİK ERDOĞAN'DAN

654'üncü Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde finalde rakibi Osman Aynur'u yenerek başpehlivan olan Orhan Okulu, zaferden sonra ilk değerlendirmesini Hürriyet'e yaptı. Kazandığı zaferden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Okulu, müsabakadan sonra ilk tebrik telefonunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığını söyledi.

ÜÇ ÇOCUK İSTEĞİ

Sevincini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaştığını dile getiren Okulu, "Cumhurbaşkanımız beni cep telefonumdan aradı. O an çok heyecanlandım. Final müsabakasına 4 aylık kızım Zeynep'in uğuru ile çıktığımı söyleyince Cumhurbaşkanımız, 'Tek çocuk olmaz. Senden en az 3 çocuk bekliyoruz.' temennisinde bulundu. Kendisi ayrıca 15 gün sonra beni makamına davet etti. Bu ilgiden dolayı da onur duydum." diye konuştu.

YENİ HEDEF ELMALI GÜREŞLERİ

Güreşlere hazırlanma sürecinde antrenörü Kemal Yılmaz'ın kendisine çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Okulu, "Başta aileme, antrenörüme, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir yarıştan alnımın akıyla çıktım. Şimdiki hedefim Elmalı güreşleri. Bu güreşlerde iki kez altın kemer kazandım. Eğer 3'üncü kez kemerin sahibi olursam bu kemerin ebedi sahibi olacağım." dedi.

"KEMER PAROLASI İLE ÇIKTIM"

Final müsabakasında karşılaştığı Serik Belediyesi güreşçisi Osman Aynur'a da teşekkür eden Okullu, şöyle dedi: "Son müsabaka gerçekten zorlu geçti. İki Antalyalı güreşçinin altın kemer için mücadele etmesi gerçekten mutluluk verici. Müsabakadan sonra kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. O da beni tebrik etti. Zaten Osman Aynur'la yakın arkadaşız. Ben zaten 2013 yılında 2'nci olmuştum. Bu yılki güreşlere de mutlak altın kemer parolası ile çıkmıştım. Allah bu mutluluğu nasip etti çok mutluyum."






Erdoğan, Başpehlivan Okulu\'dan 3 Çocuk İstedi

Son Dakika Spor Erdoğan, Başpehlivan Okulu'dan 3 Çocuk İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • ottoman: avrupa nüfusu yaşlı kürtler zibil gibi çoğalıyor.reis yıllardır bunu söylüyor ama millet kafa diye saksı taşıyor.adam kabız olsa erdoğan istifa diyor , doğru reis gitsinde oraya ağababanız otursun hemi , olur görürsem söylerim... 9 11 Yanıtla
  • ferit.: .insanlarla dalga gecmeyi birak.kabak tadi verdi senin bu uc cocuk hikayesi.millet 1000tl.ye calisiyor.. 15 5 Yanıtla
  • Erkan Kaya : Peki sormuşmu işin Gücün varmı gecinebiliyormusun diye kendısı ıcın bır sıkıntı yok Çalıyor çırpıyor zengin oluyor 14 3 Yanıtla
  • ata: seni artık kim dinliyor ya kim 7 8 Yanıtla
  • hano: ver parasini yapsin 10 3 Yanıtla
  • kral : Helal olsun sana Cumhur Başkanımız sen olmasan bu ülke yunanlardan beter olur 5 7 Yanıtla
  • SARSINTI: LAN İTE BAK MİLLET NEYİN DERDİ HAİN AKP ŞEHİDİME KELLE DİYE AKP 6 4 Yanıtla
  • Eren öZbiZerdi: Ulan millet ölüyor bu hala neyin derdinde bu nasıl bir iş anlamadım 4 5 Yanıtla
  • arslan: neyle bakıcak 3 çocuğa kendine bakamıyor verdiğniz maaşla millet.bide alay eder gibi üç çocuk demesi yokmu 7 2 Yanıtla
  • boş adam: herkes paradan puldan asgari ücretten pehlivan nasıl çocuk yapsın diyor,tavsiye pehlivana, adam altın kemer kazandı 3 çocuk değil sülalesine yeter,sen kemer ıkmaya devam 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement