Erdoğan Bayraktar Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Erdoğan Bayraktar Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Erdoğan Bayraktar Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar seçim gezileri kapsamında Köprübaşı, Hayrat, Of, Çaykara, Sürmene ve Araklı ilçelerini ziyaret etti.

28.03.2014 13:40  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar seçim gezileri kapsamında Köprübaşı, Hayrat, Of, Çaykara, Sürmene ve Araklı ilçelerini ziyaret etti.

Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretlerinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, seçimlerin Türkiye ve Trabzon için çok önemli olduğunu belirterek "Trabzon'da seçimlerde mutlaka başarılı olmak durumundayız. Burada alacağımız belediye başkanlıkları ile sayın başbakanımıza moral vermeliyiz. Adeta burada şampiyon olmalıyız" dedi.

Trabzon sevdalısı bir kişi olarak Trabzon'a hep yatırımlar yaptıklarını ifade eden Bayraktar, "2014 senesinde ise Trabzon'a yapacağınız yatırımlarla Trabzon'u uçuracaktık ama görev süremiz bu kadardı. Bundan sonra da Trabzon'a hizmet ve yatırım getirmek için çalışacağız. Milletimizde bizi destekleyerek sandıktan şampiyon çıkarmalı. Trabzon'dan güzel bir mesaj vermeliyiz. Trabzon hak ettiği yatırımları bundan sonra da alacaktır. Sayın başbakan Trabzon'u çok önemsiyor. Bu zorlu süreçte sandıktan çok güçlü çıkmalıyız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Erdoğan Bayraktar Yerel Seçim Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement