Erdoğan: "Cerablus'u Öso Mensupları ve Cerabluslu Olanlar Yeniden Geri Almış Durumdalar" - Son Dakika
Politika

Erdoğan: "Cerablus'u Öso Mensupları ve Cerabluslu Olanlar Yeniden Geri Almış Durumdalar"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı ortak basın toplantısı düzenledi.

24.08.2016 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Koalisyon güçleri ile görüşmelerimizi yaptıktan sonra artık bizler nihai kararımızı verdik ve Cerablus'a, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte, onların özellikle kara harekatına destek vermek suretiyle, koalisyon güçlerinin hava desteği ile oraya giriş sağlandı. Şu an itibarıyla Cerablus'u Özgür Suriye Ordusu mensupları ve Cerabluslu olanlar şu anda yeniden geri almış durumdalar ve oradaki hükümete ait veya oradaki resmi konutları vesaire ele geçirmiş durumdalar. DAİŞ de şu an itibarıyla aldığımız haberlerle Cerablus'u terk etme durumda kalmış vaziyettedir."

Erdoğan: "Cerablus\'u Öso Mensupları ve Cerabluslu Olanlar Yeniden Geri Almış Durumdalar"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: 'Cerablus'u Öso Mensupları ve Cerabluslu Olanlar Yeniden Geri Almış Durumdalar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement