Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçildi, Silahlar Patladı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçildi, Silahlar Patladı

Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçildi, Silahlar Patladı

Rize'de Köşk seçimini Erdoğan'ın kazanması sonrası Kendirli Belde Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi silahlarla havaya ateş açarak kutlama yaptı.

12.08.2014 15:57  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de Cumhurbaşkanlığı seçimini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması sonrası Kendirli Belde Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi silahlarla havaya ateş açarak kutlama yaptı.

SİLAHLARLA ÇOŞTULAR

Kendirli Beldesi meydanında toplanan yüzlerce kişi, Cumhurbaşkanlığı seçimini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması nedeniyle düzenlenen havai fişek gösterilerini izledi. Bu sırada onlarca kişi de, kalabalığın içerisinde silahları ile havaya ateş açarak kutlamalara katıldı.

SİLAH SESLERİ UZUN SÜRE SUSMADI

Beldede uzun bir süre silah sesleri yankılandı. Kayda alınan görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mart ayındaki Rize mitingi sırasında, Ak Parti Kendirli Belediye Başkan Adayı Alaattin Serdar'a, 'Seçimi kazanamazsan çık bir ağaca kendini as' demişti.

ERDOĞAN'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Başbakan Erdoğan'a kazanma sözü veren Serdar, 1522 oy alarak ve en yakın rakibine büyük fark atarak Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçildi, Silahlar Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gavur53: bız mermıyı kıme sıkacagımızı bılıyoruz korkmayın. . . . anlayana. . . 17 7 Yanıtla
  • Devam: Normal bu kadar abartmaya gerek yok. 6 7 Yanıtla
  • faruk öner: adamlar diğerleri gibi hayvan değil neye kime nereye sıkcaklarını biliyorlar 2 8 Yanıtla
  • RIDVAN: SİLAHLAR ATEŞ EDERKEN BİZİM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZDE ÜÇ MAYMUN OYUNU OYNAMIŞ. 5 0 Yanıtla
  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: TÜRKİYEDEKİ KUSURSUZ İŞLEYEN ADALETİ PARLAMENTER SİSTEMİ, DEMOKRASİ VE CUMHURİYET REJİMİNİ, İNGİLTERE, İRLANDA, GALLER VE İSKOÇYA GİBİ ADA ÜLKELERİNE GÖTÜRMEK EN BÜYÜK HEDEFLERİMİZDEN BİRİSİDİR. ÇÜNKÜ O BÖLGEDEKİ TOPLUMA TIPKI TÜRKİYEDEKİ GİBİ HUZUR, GÜVEN, REFAH, VE ÖZGÜRLÜK GEREKİYOR. EVET BU İYİLİĞİ ADA ÜLKESİ TOPLUMUNA YAPACAĞIZ. 0 5 Yanıtla

Advertisement