Erdoğan'dan Araban'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'dan Araban'a Teşekkür Ziyareti

Erdoğan\'dan Araban\'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Araban ilçesine gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, kurban kesilip, yüzlerce partilinin katılımıyla miting havasında karşılandı.

08.06.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın Araban ilçesine gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, kurban kesilip, yüzlerce partilinin katılımıyla miting havasında karşılandı.

Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı üyeleri, AK Parti Araban Kadın Kolları Başkanı Naime Özdemir, kadın kolları ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan Milletvekili Erdoğan, konvoy eşliğinde AK Parti İlçe Teşkilatı binası önüne geldi.

Milletvekili Erdoğan, yaptığı konuşmada, "7 Haziran seçimlerinde de yine AK Parti dediniz, Türkiye genelinden 10 puan fazla oy vererek partimizi birinci parti yaptınız" diye konuşmasına başlayan Erdoğan, "Türkiye'ye oyun oynadılar. Sizleri destekleyerek Türkiye'ye oyun oynayanlar şimdi sizi bir araya getirip koalisyon hükümeti de kurdursunlar da ülkeyi nasıl yönetiyormuşsunuz görelim bakalım. Gaziantep'te sabah oyumu kullanmak için sandık başına gittiğimde orada başı örtülü türbanlı kadınlarla karşılaştım ve sordum kim bunlar diye. Oradaki türbanlıların CHP'li olduğu bilgisini aldım. Ben dedim ki biz türban yasasıyla uğraşırken CHP türbana karşı çıkıyordu, şimdi bu neyin nesi diye şaşırdım. Ama sonra öğrendim ki CHP'li görünen o türbanlılar CHP'ye oy vermemişler onlar da HDP'ye oy vermişler. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak biz ırkçılığa karşıyız, elbette ki herkesin bir etkin kimliği olacaktır, biz buna karşı değiliz" dedi.

Kobani'de 6 ay süren savaşta toplam 35 sivilin ve Demirtaş'ın vatandaşları sokağa döktüğü olaylarda 53 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatan Erdoğan, "Değerli Arabanlı hemşehrilerim ben parlementodayım Ardıl, Çat Boğazı ve Harmancık Barajlarının yapımını ne pahasına olursa olsun iptal ettirmem. Eğer o barajları iptal ettirmeye kalkarlarsa o parlementoyu onlara dar ederim. Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının proje çalışmaları yakında tamamlanacak. Çat Boğazı Barajı sadece sulama barajı olmayacak, projeye bölgenin içme suyu ihtiyacının karşılanması için ek yaptırdım. İktidarda kim olursa olsun o barajlar yapılacak" şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2015 model 1 adet çöp kamyonu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı tarafından da 2015 model 1 adet damperli olmak üzere hibe edilen iki kamyon'un açılış kurdelesini Milletvekili Erdoğan, Başkan Özdemir, Başkan Kasney keserek, Arabanlıların hizmetine girdi.

Başkan Özdemir yaptığı konuşmada, "AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan'ın girişimleri sonucunda belediyemizin araç parkına 2015 model iki araç daha kazandırmış oldu. Sayın Milletvekilimiz Erdoğan'a belediyemize verdiği desteklerden ve 8 yıllık milletvekilli döneminde ilçemize verdiği tüm hizmetlerinden dolayı Araban Belediyesi Başkanı olarak şahsım ve tüm Arabanlı hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Sayın Milletvekilimiz Erdoğan'ın 3. dönem milletvekilliği ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun, sayın Milletvekilimiz Erdoğan'ın ilçemize hizmetleri devam edecektir. Araban'a hizmet için değil bir Mehmet Erdoğan, yüzlerce Mehmet Erdoğan feda olsun" diye konuştu.

Program sonunda Araban Belediyesi Meclis Üyesi ve Arabanlı sarımsak üreticilerinden Mehmet Bilekçi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a Araban Ovası'ndaki Ardıl Barajı'nın suyu ile sulanacak olan arazilerde yetişen Türkiye'nin ve Dünya'nın en kaliteli kışlık sarımsağından hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'dan Araban'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement