Erdoğan'dan Düşen Uçağa İlk Yorum: Bayan Yüzbaşı Atlayıp Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Düşen Uçağa İlk Yorum: Bayan Yüzbaşı Atlayıp Kurtuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da düşen uçakla ile ilgili, "F-16 uçağımız iniş yaparken bayan yüzbaşımız herhalde sıkıntıyı anlamış olacak ki atlayıp kurtuluyor." dedi.

02.09.2014 19:56  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi Esenboğan Havalimanı'nda kameralar karşısına geçerek basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gündeme dair açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da düşen F 16 savaş uçağı ile ilgili, "Bir F-16 uçağımız piste yaklaştığında bir bayan yüzbaşımız herhalde sıkıntıyı anlamış olacak ki atlayıp kurtuluyor." dedi.

İşte Erdoğan'ın bahsettiği Yüzbaşı Burcu Arpacı:

"ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜM, BAYAN YÜZBAŞIMIZ KURTULDU"

Cumhurbaşkaı Erdoğan, "Az önce Genelkurmay başkanımla görüştüm. Bir F-16 uçağımız piste yaklaştığında bir bayan yüzbaşımız herhalde sıkıntıyı anlamış olacak ki atlayıp kurtuluyor. Uçak piste çakılmış oluyor." şeklinde konuştu.

"GEREKLİ AÇIKLAMA YAPILIR"

Erdoğan, "Diğer uçaklarda sıkıntı yok. Değerlendirmeden soran Genelkurmay gerekli açıklamayı yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan\'dan Düşen Uçağa İlk Yorum: Bayan Yüzbaşı Atlayıp Kurtuldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Düşen Uçağa İlk Yorum: Bayan Yüzbaşı Atlayıp Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bitlisli: adamsın uzun adam 18 20 Yanıtla
  • Şeyda ÖZDEMİR: Canı sağ olsun. Kolay mı yetişiyorlar?Mal parayla yerine gelirde, can gelmez. . Geçmiş olsun 21 4 Yanıtla
  • TAYFUN: KURTULUŞ SAVAŞINDA KADINLAR EN AZ ERKEKLER KADAR MÜCADELE VERMİŞTİR 19 5 Yanıtla
  • eskı chp lı: ben chp lı olarak tekrar dıyorum chp ayrımcılık yapıyor ırkcılık yapıyor chp bır tek alevılere calısıyor chp eskı chp degıl tek taraflı partıdır ülkeye artık zarar verıyor uyanın artık chp artık dış güclerın elınde siyonıstlerın elınde yahudılerın elınde istedıgı gıbı oynatıyorlar 17 7 Yanıtla
  • garip: sıkıntıyı anlamış olacakki atlayıp kurtuluyor. çok ilginç bir açıklama. 9 10 Yanıtla
  • sitem.: ülkemize 4 5 milyon suriyeli soktunuz yerleştirdiniz halk iyice bu saygısız duriyelilerden bıktı aryık istenmiyorlar derhal yollayın bunları 12 6 Yanıtla
  • vanlı: O değilde bu türkler niye bu kadar göçmen Syn C. başkanı . İran'dan yıllar önce geldiler hala geliyorlar İran'dan türk aileler. Kürdistan işgal altında. Çinliler ne doğru yapmış zamanında Çin seddini yapmakla 2 9 Yanıtla
  • mustafa: kadınlar beceriksizdir desem başta yalaka erkekler hemen ardından feminist gacıların hucumuna ugrarım :) 5 3 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement