Erdoğan'dan İsrail'e: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan İsrail'e: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın

Erdoğan\'dan İsrail\'e: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın

Başbakan Van mitingin'de "Musevi komitesi ödülünü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın." dedi.

31.07.2014 17:03  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van’ın Hastane Caddesi’nde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan buradaki konuşmasında "bütün azınlıklar benim ülkemde huzur içinde barış içinde yaşayacak. Musevi komitesi ödülünü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın." dedi.

"ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN"

Erdoğan, "Bundan sonra da bütün azınlıklar benim ülkemde huzur içinde barış içinde yaşayacak. Bu arada bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Komitesi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın." diye konuştu

İşte Başbakan Erdoğan’ın Van mitingindeki konuşmasından satır başları:

"İSRAİL'İN HİTLER'DEN NE FARKI VAR"

"İsrail’in yaptığını, Hitlerin, Nazilerin yaptığını benzetice birileri rahatsız oluyor. Van’dan tüm dünyaya sesleniyorum İsrail’in yaptığını Hitlerin, Nazilerin yaptığından ne farkı var. Bunu soykırım değil de ne ile izah edeceksiniz. Ne diyordu Hitler: İnsafsız olabiliriz ama Almanya’yı kurtardığımızda dünya insaflı bir yer olacak.

Adaletsiz olabiliriz, ama Almanya’yı kurtardığımızda dünyaya adalet gelecek. Ahlaksız olabiliriz ama Alman vatandaşlarını kurtardığımızda dünya daha ahlaklı bir yer olacak. Hitler bu sapıkça düşüncelerin arkasına sığındı, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu. İsrail şu anda Hitlerin söylediğinin aynısını söylüyor, aynısını yapıyor.

"MUSEVİLERE ECDADIMIZ SAHİP ÇIKTI"

Her türlü insanlık dışı eylemi yapacaksın, ayrım yapmadan şehri havadan bombalayacaksın. Sana dur deyince de antisemitist diye ahlaksızca suçlama yapacaksın. Dünyada herkesin Musevilerden uzaklaştığı, ülkelerinde kovduğu dönemde Musevilere kim sahip çıktı. Ecdadımız sahip çıktı, Osmanlı sahip çıktı. Utanmıyor musunuz ya?

"TÜRKMENLERE BAK DİYORLAR"

Biz hem dua edeceğiz hem de sütün imkanlarımızla Gazze’nin yayında duracağız. Ne içeride ne dışarıda hakkı savunmaya devam edeceğiz. Şimdi bu CHP, MHP onların ortak adayları ne diyor? Gazze’yi bırak Suriyeli misafirleri bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların dünyadan kendi ülkelerinden bile haberleri yok.

Biz Gazze’ye nasıl ulaşıyorsak AFAD ile Suriye’ye de öyle ulaşıyoruz Somali’ye nasıl ulaşıyorsak Suriye’nin, Irak’ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devleti, Ak Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil davul zurna çalarak değil sessizce herkese her yere yardım elimizi ulaştırıyoruz.

Ülkemize 12 yıl boyunca büyük hizmetler eserler kazandırdım. En büyük mücadeleyi eğitimde sağlıkta adalette çözüm sürecinde verdik. Kanı durdurmak için acıları gözyaşları dindirmek için samimi şekilde çalıştık. Karşılaştığımız engelleri sizler de görüyorsunuz. Biz gençler ölmesin dedikçe gençler ölsün diye çabalayanlar oldu.

"İŞTE ŞİMDİ İNLERİNE KADAR GİRİLİYOR"

İnlerine gireceğiz dedik siz bize destek verdiniz işte şimdi inlerine kadar giriliyor.

Diyorlar ki “Başbakanım sen Çankaya’ya çıkarsan bu Pensilvanya ile mücadele ne olacak?” Bu can bu tende oldukça bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bizim ulusal güvenliğimi tehdit eden unsurlar nerede nasıl olursa olsun karşılarında bizi bulacaklar.
Türkiye’nin nereden nereye geldiğini sizlere burada göstermek istiyorum, On yıllar boyunca bu ülkede kitaplar, türküler, şarkılar bu ülkede yasaklandı. Kürt demek Kürtçe demek bu ülkede suçtu. Cezaevlerinde anne evladıyla Kürtçe konuşamıyordu. Şimdi 24 saat Kürtçe yayın yapan devlet televizyonu var."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan İsrail'e: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • sarau: O odulu istemeden vermeliydin hani onlar teroristdi simi geri aliyorlardiye duygu somurusu yapiyorsun. Yemezler. Turkmenleri koruyoruz diye yoladiginiz silahlar irakta turkmenlri kesiyorlar. Su musulda tutsak konsoluk gorevlilri icin ne pilanin var son gunmu getirip oy patlamasi yaparim diyosundur ama biz yemiyecegiz acak o koyun lar yerler insalar deyil. . . 32 2 Yanıtla
  • AHMET AÇIKGÖZ: UFAK ATTA CİVCİVLER YESİN. . . GERÇİ ATTIĞINI KOYUNLARIN YİYOR. . . . BAK RECEP AĞA KAŞAR 18 TL BİR KOLİ YUMURTA 12 TL SÜT 2. 5 TL TEREYAĞI 26 TL BEYAZ PEYNİR 18 TL PİRİNÇ 4. 5 TL AYÇİÇEK 5 KİLO YAĞ 25 TL ZEYTİN 15 TL BENZİN 5. 30 TL. . . . . SEN NEYİ DÜZELTTİN NE SAÇMALIYOR VE KİMİ KANDIRIYORSUN. . . . MİLLET BANKALARA KAPTIRMIŞ KENDİNİ SON ÇIRPINIŞLARINI YAŞIYOR. . . . İNŞALLAH 10 AĞUSTOSTA HÜSRANA UĞRUYACAKSIN. . . BİDE DİYORSUN AL MADALYANIZI BAŞINIZA ÇALIN, SEN O MADALYAYI ALARAK ZATEN HATA YAPTIN ŞİMDİ GERİ VERSEN NE OLUR. . . ONE MUNİTE HİKAYELERİNDE DÜZMECEYDİ ASLINDA. . . . EY YÜCE TÜRK MİLLETİ UYANIN ETRAFINIZA BİR BAKIN HERŞEY ATEŞ PAHASI 1 KİLO DOMATES BU MEVSİMDE 2. 5 TL OLURMU HİÇ. . . . GÖMÜN BU ADAMI SANDIĞIA. . . . . . . . . . . 15 7 Yanıtla
  • DENİZ: Adam gibi adam uzun adam seni seviyor ve 10 ağustosu bekliyorum. tatilimi bile ona göre ayarladım. . 11 10 Yanıtla
  • 1453 kartalları: HAYALDI GERÇEK OLDU. . . KOMÜNISTLER FAŞISTLER KARDEŞ VE PELSINVANYA UŞAGI OLDU. . . BU GİZLİ VE GÜZEL PROJE İÇİN TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM 8 11 Yanıtla
  • yemezler: Hani israil teroristi odulu isteyince dostmu olduda bukadar duygu somurusu yapiyorsun. 18 1 Yanıtla
  • fatih meder: nüfusu yüzde altmışı yanında boşkonuşanlara bakma kimtutar seni rotayı şaşırmadan yüürüüü 11 7 Yanıtla
  • metin: sayın başbakan kıymeti kalmadı artık. onlar istemeden sen suratlarına atacaktın sen. ilk başta tenezzül etmeyecektin o ödüle. 16 2 Yanıtla
  • ferhat: yıl 2003 aradaaaaan yıl 2014 şimdi alın başınıza çalın demek ne kadar dürüstlük 12 5 Yanıtla
  • ustura: trollere tatil yok mu arkadaş, anlaşılan izinleri kaldırmışlar 0 0
  • lalaru: siz böyle yazdıkça chp liler kafayı bozacak 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek
    08:31 MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek

    YouTube fenomeni MrBeast, Amazon Prime Video ile anlaşma yaparak bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Programda 1000'den fazla yarışmacı olacak ve kazanan kişiye 5 milyon dolar ödül verilecek.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:25 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini, 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonlarda ele geçirilenler arasında silahlar, uyuşturucu madde ve diğer suç unsurları bulunuyor.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    08:05 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.


Advertisement