Erdoğan'dan Polise: İçeride Zaman Bol Al Kur'an-ı Orada Oku - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Polise: İçeride Zaman Bol Al Kur'an-ı Orada Oku

Erdoğan\'dan Polise: İçeride Zaman Bol Al Kur\'an-ı Orada Oku

Başbakan Pendik'te, gözaltına alınan polise yönelik olarak "5 Cüz'üm kaldı tamamlayın" sözüne "İçeride zaman bol al Kur'an-ı orada oku" diye mesaj gönderdi.

25.07.2014 20:04  Güncelleme: 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Hızlı Tren'in son durağı olan Pendik'te halka hitap eden Başbakan Erdoğan gözaltındaki polisin annesine söylediği "5 Cüz'üm kaldı onu tamamlayın" sözüne karşılık verdi. Başbakan, "Al Kur'an-ı içeride oku. Orada boş zaman çok." diye mesaj gönderdi.

"AL KUR'AN-I İÇERİDE OKU"

Başbakan gözaltına alınan polislerle ilgili konuşmasında "Bir tanesi kendini acındırıyor ağlıyor. Orada anneciğine haber gönderiyor, benim 5 Cüz'üm hatmi şerifimde kalmıştı beni sevenlere havale ediyorum siz tamamlayın diyor. Ben sana söyleyeyim içeride zaman bol. Al Kur'an-ı Kerim'i orada tamamla." dedi.

HALKA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının açılışında konuşma yapmak üzere Pendik istasyonunda halka seslendi.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Emrullah İşler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da İstanbul'a geldi.



İşte Başbakan Erdoğan'ın Pendik konuşmasında yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"TÜRKİYE'Yİ DEMİR AĞLARLA BİZ ÖRDÜK"

"Allaha Hamd olsun İstanbul Yüksek Hızlı trenin sevincini yaşıyor. Bugün sadece YHT açmakla kalmıyoruz, aynı zamanda başkentleri demir ağlarla buluşturuyoruz. Ana muhalefete sormak lazım Gazi Mustafa Kemal'dan sonra siz kaç km demir ağ ördünüz? Türkiye'yi demir ağlarla ören biziz biz! Hem hatları yeniliyoruz hem de YHT hatlarına geçiyoruz.

"DÖNÜP DOLAŞIP İSTANBUL'A GELEBİLİRSİNİZ"

Ankara ile Eskişehir çok farklı şekilde kucaklaştı, Sonra buna konya ilave edildi. Şimdi de İstanbul'u bu heyacana katıyoruz. Bugün Anadolu'nun manevi mimarlarının daha da yaklaştığı müstesna gündür. Bugün Osmanlı'nın doğduğu Bilecik'in heyecanı vardı. Açılışını yaptığımız bu günde başkentleri dolaşıp yeniden İstanbul'a dönebilirsiniz.

"BUNLAR SIRADAN HİZMETLER DEĞİL"

Biz bu yatırımlara sıradan birer hizmet gözüyle bakmıyoruz. Bu yatrımlarla kadim medeniyetimizi ihya ediyoruz yeni bir medeniyet inşa ediyoruz. Bu iktidar eski Türkiye'nin varisi değildir yeni Türkiye ruhuyla yürüyen bir iktidardır. Türkiye 70 yıldır demiryolu hasreti çekiyodır.

"YHT HAYALLERDE BİLE YOKTU"

YHT derseniz biz iktidara gelene kadar hayallerde bile yoktu. Hükümete gelir gelmez hemen kolları sıvadık. Şu an itibariyle 17 bin km'yi aştık. 12 yılda 17 bin km böl,nmüş yol yaptık. Farkımız bu. 12 yıl önce şu boğazın 62 metre derinliğinde Marmaray geçecek dense inanır mıydınız?Ama bizim ecdadımıza sözüm vardı.

ÇATI ADAYA: HADİ ORADAN

Çıkmış adaylardan biri 'Marmaray'ı Demirel yapıyordu' diyor. Hadi oradan be ne Demirel'i ne alakası var? Temelini de biz attık açılışını da biz yaptık. Marmaray'ı açarak Sultan Abdulhamid'in vasiyetini yerine getirdik."



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Polise: İçeride Zaman Bol Al Kur'an-ı Orada Oku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • haydar: sen haytinda kuran okudunmuki baskasina emir ediyon korkunda gazeticilerin soracagi sorulara bilene cevap hakki taniymiyon vizyon acilisi diyon kime hangi gazeticiye soru sorrma hakki tanidin. bak ekmeleddin beye konustugu her prigramin sonunda en az yarim saat gazetecilere soru sorma sansi veriyor ama senin koyunlarin er gec anlayacak nasil bir cahil adamin arkasinda gittilerini 74 18 Yanıtla 001: Cahil arkadaşım, haberlerdedemi izlemedin, rahmetli annesinin mevlütünü bile kendileri okudular tayyip bey, hep ezbercisiniz ya, bilgisiz bilinçsiz, ekmel hak tanıyormuş, ekmel bey şuanda tam bir siyaset yapıyor, adam camiiden çıkmıyor yahu, neden tepki koymuyuorsunuz bence dini kullanıyor buadam, çok iyiyi oynuyor ama siz cahiller konuşmaya bakıyosunuz, icraat lazım kardeşim bu ülkeye icraat, dünyanın karşısına dim dik duracak lafını esirgemeyecek adam gibi adam siyaseti yapacak birisi lazım, e oda sadece sayın başbakanımızda var, biz koyun olur gideriz aga, ama sizin gibi dansöz olmayız, onlar hep ortada 0 0
  • halil: başbakan nekadar basitsin konuştukça batıyorsun 34 6 Yanıtla
  • ESSEDD BABAAAA: REİS ALLAHINA KURBANNN. . SEVİYORUZ SENİ UZUN ADAM. . . . SEN VE EKİBİN OLMASA ESKİYE DÖNER VESAYET ALTINDA EZİLİRİZ. . . . . . . . . . . KALBİMİZDE AKLIMIZDA SEN VE EKİBİN . . . ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN. . . . . . . . . . . . . 8 25 Yanıtla
  • kenan cenk: mazlumların ahı bir gün çıkar. herkesle alay edıyorsun , küçük görüyorsun ?. senden büyük allah c. c var unutma. keser döner, sap döner gün gelır hesap döner 27 5 Yanıtla
  • nesrin: başbakan resmen dalga geçiyorsun yazık günah, senin Allah korkun bile yok !! kitabımızı ağzına alıp kirletme !! 30 2 Yanıtla
  • ali ateş: ayıp ya mübarek ramazan günü şu yaptığın demogojiye bak bir başbakan a yakışırmı böyle şeyler. türk siyasi tarihinde senin kadar belden aşağı vuran siyasetçi varmı? 29 3 Yanıtla
  • Celal: Ey başbakan sen nasıl bir insansın insan kendinden bu kadar nasıl nefret ettirir nasıl başarıyorsun bunu 16 9 Yanıtla
  • halil: kibir deyince ilk akla gelen isim tayyip erdoğan 19 6 Yanıtla
  • rena: HELAL sana basbakanim 6 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem
    17:56 Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem

    Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik' operasyonunda 56 şüpheliye adli işlem yapıldı. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında bin 652 kullanımlık muhtelif uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı
    17:53 Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı

    Ruanda'nın başkenti Kigali'de toplu taşımacılığın yenilenmesini sağlayan Çin yapımı elektrikli otobüsler, çevre dostu ve konforlu sürüş deneyimi sağlayarak bölge halkının kalbini kazandı. Kenya merkezli BasiGo şirketi, Ruanda'da bu elektrikli otobüslerin popülerliğinin artmasıyla siparişlerde büyük artış yaşadı. Şirket, önümüzdeki 12 ay içinde 100 otobüs, iki yıl içinde ise 200 otobüs çıkarmayı hedefliyor.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı
    17:51 İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, evinde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli O.B'nin ikametinde arama yaptı. Adresteki incelemede 4 ruhsatsız tabanca ve 23 fişek bulundu. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.


Advertisement