Erdoğan'dan Sert Mesajlar: Bu Dava Koltuk Davası Olmamıştır - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Sert Mesajlar: Bu Dava Koltuk Davası Olmamıştır

Erdoğan, AK Parti kongresinde sert mesajlar verdi. Veda konuşmasında "Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir diyen kibir tuzağına düşmüştür." dedi.

27.08.2014 12:22  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde son kez partililere seslendi, dikkat çeken mesajlar verdi. 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Tayyip Erdoğan, “Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir, diyen kibir tuzağına düşmüştür. İstişareyi, danışmayı, ortak aklı dışlayan, ortak kararı şahsi beklentileriyle uyuşmadığı için beğenmeyen, haksızlık etmiştir. Bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"SADECE İSİMLER DEĞİŞİYOR"

"1 Temmuz’da adaylığımın açıklandığı toplantıda bunun bir nihayet olmadığını, bir son, bir bitiş olmadığını, yeni bir başlangıç olduğunu ifade etmiştim.

Sonrasında yaptığımız tüm toplantılarda, mitinglerimizde, balkonda da aynı şekilde bu hususun altını kalın çizgilerle çizmiştim.

Kardeşlerim bugün değişen sadece şekildir. Bugün, öz değişmiyor, bugün partimizin yüklendiği misyon, davamızın ruhu, hedef ve ideallerimiz değişmiyor. Bugün sadece ve sadece isimler değişiyor. Her zaman ifade ettim.

"BU DAVA BENİM İSİMLE AYAKTA KALIR DİYENLER KİBİR TUZAĞINA DÜŞMÜŞTÜR"

Kudüs’e doğru yürüyen, Kudüs’ü bir barış yeri yapmak için ilerleyen Selahaddin Eyyübi’nin askerlerinin duyguları neyse, bizim duygularımız da aynen odur.

Bu dava mensuplarına şeref verir. Gençler, şunu unutmayın, “ben yoksam dava da yok” diyenler, daha en başta kaybetmiş olanlardır. Gençler, şunu unutmayın, “ben olmazsam dava ilerleyemez” diyen, davanın ruhunu, özünü anlayamamıştır.

“Bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir” diyen, kibir tuzağına düşmüştür. İstişareyi, danışmayı, ortak aklı dışlayan, ortak kararı şahsi beklentileriyle uyuşmadığı için beğenmeyen, haksızlık etmiştir. Bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır.

"UNUTULMAYA NAMZET ADAYLAR ÇÖPLÜĞE GİDECEK"

Okyanus ötesinden gelen telefonla istifa edenleri, darbecilerin sözleriyle iş yapanları kimse hatırlamıyor ve hatırlamayacak. Bu dava dimdik yoluna devam ediyor. Unutulmaya namzet adaylar da yok değil. Ama onlar da zamanı geldiğinde çöplüğe gidecek. Bu kadim dava ne isimler gördü. Hepsi geldi, geçti ama dava devam etti. Bu dava arkasında eser bırakanlar asırlar boyunca hatırlanacak. Bu davanın neferleri olarak inşallah hayırla hatırlanmamızı bizlere nasip etsin.








Erdoğan\'dan Sert Mesajlar: Bu Dava Koltuk Davası Olmamıştır
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Sert Mesajlar: Bu Dava Koltuk Davası Olmamıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • kenan cenk: hayırlı olsun kongre miz. . 25 41 Yanıtla
  • HATAYLI: YA BU ADAM NE ZAMAN SUSACAK SÜREKLİ KONUŞUYOR. ANLAMADIM DAHA NE KADAR SOYACAKSINIZ BU ÜLKEYİ, VELİAHT TAYİN EDİYOR, C. BAŞKANI OLMASI NA RAĞMEN ÇIKIYOR BİR PARTİNİN KONGRESİNE SONRA DA YEMİN EDECEK TARAFSIZ OLDUĞUNA NASIL İŞ ANLAMADIM. BEN ARTIK SENİ SÜREKLİ DİNLEMEK İSTEMİYORUM. SENİN YÜZÜNDEN HABERLERİ İZLEMEYİ BIRAKTIM 19 7 Yanıtla
  • HB: Şu 'dava' nın içeriğini bilsekde bizde ne davası olduğunu anlasak. Yaşadıklarımıza bakılırsa hep rant davası akla geliyor. 19 5 Yanıtla
  • erdogan göktaş: benzin 5. 150 krs 6 1 Yanıtla
  • taner: Bir insan hem parti baskani, hem basbakan hemde cumhurbaskaniyim diyor. Sonrada bu dava koltuk davasi olmamistir diyor. Koltuk davasi dedigi nedir? Anlatsada bizde ogrensek. 4 2 Yanıtla
  • urfalı: gelmiş geçmiş siyasilerin içerisinde en kibirlisi sensin. haşa kendini peygamber ilan etmediğin kaldı. Olay Allah'ın adaletine kaldı. Rabbim adaletini bu dünyada tecelli ettirsin. Çalıdıklarını yeme ve yedirmeyi nasip etmesin. Yalan söyleyeni de belasıyla boğuştursun. 3 2 Yanıtla
  • OSMAN: FerİT ÇALIŞAN KADINLAR DA OY VERSEYDİ . . . SEÇİM PAZAR GÜNÜ OLDU YANİ TATİL GÜNÜ?? 3 1 Yanıtla ramiz: Osman doğru söylüyorsun seçim bir tatil gününde oldu ama tatile gidenlerin yüzde doksanı oy kullanmadı Seçim blerek o tarihte yapıldı 0 0
  • ginç: Sanki olmayan bir devletmi kurulmuş. Yada kurulu devletmi ele geçirilmiş. ne davası bu. dava dava deniyor. birde karşı taraf olmalı dava olması için onlar kim. 1 1 Yanıtla
  • günlük: Atatürk'ün kurduğu devletin c. başkanı koltuğu. Anayasa belli. Görev sınırları belli. Sellatin Eyyübü T. C. kurmadı. hangi devleti kurmuş hala varmı koltuğu varmı. . . . . . . . . . 1 0 Yanıtla
  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma, Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenmiştir. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, gastronomi alanında yetişen öğrencilerin ülkenin zenginliklerini dünyaya tanıtmasının önemine vurgu yaparak, okulun yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etmiş ve Türkiye finalinde başarılar dileyerek sözlerini tamamlamıştır.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.


Advertisement