Erdoğan'dan Telefon, Gül'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Telefon, Gül'den Ziyaret

Erdoğan\'dan Telefon, Gül\'den Ziyaret

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret ederek vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu için taziyesini iletti.

03.02.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu ziyaret ederek vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu için taziyesini iletti. İsmailağa cemaati, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ise telefonla taziyesini ilettiğini duyurdu.

GÜL'ÜN ZİYARETİ YARIM SAAT SÜRDÜ

İsmailağa Cemaati'nin internet sitesinden Gül'ün ziyaretiyle ilgili fotoğraflar yayınlandı. Ziyarette, Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de hazır bulunduğu kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, ziyaret dün saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Beykoz'daki evinde gerçekleşen taziye ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü.

ERDOĞAN'DAN TELEFON

Yine cemaatin internet sitesinden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da vefat eden İsmail Ustaosmanoğlu'nun kardeşi Ahmet Ustaosmanoğlu'nu telefonla arayarak taziyesini ilettiğini belirtildi.

Erdoğan'ın telefonuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ahmet hocamıza başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın, değerli alim İsmail Ustaosmanoğlu'nun vefatından müteessir olduğunu ifade ederek, merhum Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına metanet ve sabır diledi" denildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement