Erdoğan Dokunulmazlık Oylamasını Değerlendirdi: Temenni Ediyorum Hayırlısıyla Neticelenir (5) - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Dokunulmazlık Oylamasını Değerlendirdi: Temenni Ediyorum Hayırlısıyla Neticelenir (5)

Erdoğan Dokunulmazlık Oylamasını Değerlendirdi: Temenni Ediyorum Hayırlısıyla Neticelenir (5)

Güneysu'da HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİRize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin ardından helikopterle İkizdere İlçesi'ne geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, misafirleri ile RİDOS Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen yemeğe katıldı.

20.05.2016 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneysu'da HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ

Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin ardından helikopterle İkizdere İlçesi'ne geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, misafirleri ile RİDOS Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen yemeğe katıldı. Daha sonra karayolu ile Güneysu İlçesi'ne gelen Erdoğan hemşehrilerine seslendi. Dokunulmazlıklarla ilgili TBMM'de yapılan oylamaya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerinin olması gerekeni yapmak suretiyle bir karar verdiğini belirterek, "Milletvekilleri 'Bu fezlekeler bütünüyle yargıya gönderilmeli' dediler. Şimdi parlamento gereken adımları muamele noktasında yapacak" dedi.

'BİZ KANI VATANIMIZ, ALLAH İÇİN DÖKERİZ'

Milletin isteği ne yönde ise, demokraside onun olacağını ifade eden Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu ve şunları söyledi:

"Ana muhalefetin başındaki adamın dediği gibi, 'kan dökülür' ifadesi var ya, bu demokrasiyi hazmedememiş kişilerin ağzından çıkabilecek laftır. Demokrasiyi kavramış ve hazmetmiş insanların böyle bir ifadeyi kullanması mümkün değildir. Bunların geçmişi kanlı. Geçmişi kanlı olduğu için bunlar da onların özlemi içerisinde. Biz kanı vatanımız, Allah için dökeriz. Sandıklardan çıkma yerine böyle bir yolu tercih edenler var. İsmini anmayacağım dediğim için adını anmıyorum. Ey kişi, zaten sen de parlamentoya o yolla gelenlerle omuz omuza, dirsek dirseğe ve onlarla beraber hareket ediyorsun. Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Biz milletle beraberiz. Biz halkımızla beraberiz. Bizi en büyük gücü zaten halkımız veriyor. Bize o yetiyor. Onunla beraber de bu yola devam ettik, ediyoruz. Bu kararlılık içerisinde şu ana kadar geldik. 40 yıllık siyasi hayatımızda halkımız bizi yalnız bırakmadı. Ben inanıyorum, halkımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacak. Gücümüzü önce haktan, sonra halktan alıyoruz."

'EĞER SUÇUN YOKSA NEDEN PENSİLVANYA'DA DURUYORSUN, ÇIK GEL'

Terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçlerine rahmet dileyen Erdoğan, vatanın onlar sayesinde vatan olduğunu belirterek, "Bu ülkede ameliyat ve operasyon yapmak isteyenler işte bugün düştükleri hale düşerler. Bugünler onların iyi günleri. Bilsinler ki; bu mücadele burada kalmayacak. Daha kararlı bir şekilde devam edecek. Bu devletin dışında devlet asla. Bizim tek devletimiz var. O da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Neymiş, paralel devlet. Ne devleti? Eğer herhangi bir suçunuz yoksa neden Pensilvanya'da duruyorsun, çık gel. Ne oldu, bir çoğu kaçtı gitti. Nereye, yurt dışına. Diğerleri nerede, cezaevinde. Ne dedik, 'inlerine gireceğiz' dedik. İnlerine girdik mi? Girmeye de devam edeceğiz. Bunu da bilesiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun tezahüratlar üzerine kalabalığın yanına gelerek gençlerle sohbet etti. Bu sırada Yahya Akarsu adlı bir genç, 'hayırlı bir iş var' diyerek Erdoğan'dan, sevdiği kızı vermeyen babasını ikna için yardım istedi. Erdoğan, telefon numarasını istediği gence yardım sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra geceyi geçirmek üzere Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Dokunulmazlık Oylamasını Değerlendirdi: Temenni Ediyorum Hayırlısıyla Neticelenir (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement