Erdoğan: "(Fetö Soruşturmalarındaki Itirafçılar) Bunlar Gayet Iyi Aldatmacayı Oynuyorlar" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "(Fetö Soruşturmalarındaki Itirafçılar) Bunlar Gayet Iyi Aldatmacayı Oynuyorlar"

Erdoğan: "(Fetö Soruşturmalarındaki Itirafçılar) Bunlar Gayet Iyi Aldatmacayı Oynuyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yargıda Birlik Dernegˆi üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, "(FETÖ soruşturmaları) Şu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar.

18.01.2017 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yargıda Birlik Dernegˆi üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, "(FETÖ soruşturmaları) Şu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doğru konuşmuyor. Bakın bunu açık söylüyorum. İtirafçı diyerek ortaya çıkarken bunlar, gayet iyi aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikeli olan da bu. Çünkü bunların bir kısmıyla benim zamanında başa baş görüşmelerim olmuştur, Başbakanlığım zamanında. Şimdi itirafçı olarak söyledikleriyle Başbakan olduğum zaman bana söylediklerine baktığım zaman tamamen aykırı ifadeler. Bu oyuna asla gelmemek gerekiyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: '(Fetö Soruşturmalarındaki Itirafçılar) Bunlar Gayet Iyi Aldatmacayı Oynuyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement